20 Temmuz 2008 Pazar

DAVETSİZ ÇAPKINLAR / WEDDİNG CRASHERS

























Yönetmen David Dobkin
Senaryo Steve Faber, Bob Fisher
Oyuncular Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken, Rachel McAdams, Isla Fisher
Filmin Türü Komedi, Romantik
Orijinal Adı Wedding Crashers
Yapımcı Firma Avery Pix
Yapım Yılı 2005
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 119 dakika

Dağıtıcı Firma Özen Film
Vizyon Tarihi 30.09.2005


Muhteşem komedi , Wedding Crashers, iki eski dost ve iş ortağı boşanma arabulucuları John Beckwith (Owen Wilson) ve Jeremy Grey’in (Vince Vaughn) ortak hobilerini anlatıyor... Düğünleri dağıtmak!

Düğün kimin düğünü olursa olsun hangi etnik kökende ve dinde olursa olsun – Yahudi, İtalyan, İrlanda , Çinli, Hindu– bu karizmatik ve çekici iki genç adam her düğünün en gözde erkekleri olmaktan ve ortalığı birbirine katmaktan çok hoşlanmaktadırlar... Tabii ki bir amaç uğruna... Düğünlerde boy gösteren hoş , bakımlı genç ve bekar kadınları baştan çıkarmak...Düğünü dağıtmanın ana kuralı gittiği her düğünden güzel bir kadınla çıkmaktır.Gelinlerin ve damatların şerefine kadeh kaldırdıkları bir düğün sezonunu daha arkalarında bırakırlarken, Jeremy , William Cleary (Christopher Walken) ve eşi Kathleen’in (Jane Seymour) nikah tazeleyeceklerini öğrenir. Washington, D. C. Sosyetesi için yılın düğünü olacaktır...davetli listesini gözden geçiren iki kafadar John and Jeremy, gelinin nedimeleri Claire (Rachel McAdams) ve Gloria (Isla Fisher) Cleary ‘i gözlerine kestirirler.

Jeremy muhteşem düğünde oyunu tüm kuralları ile oynar ve Gloria’yı baştan çıkarmayı başarır. Fakat John’un Claire ile flörtü beklenmedik bir şekilde kendini beğenmiş Sack (Bradley Cooper) tarafından bertaraf edilir. Jeremy’nin tüm karşı koymalarına rağmen kendi koydukları davetsiz misafirlik kurallarını çiğneyerek Claire’in ailesi ile bir hafta sonu partisinde tanışmaya gider.

Görkemli bir sahil evinde, John ve Jeremy birbirini takip eden komik aksiliklerle hem garip aile bireyleri ile tanışır hem de aşk ve ilişkiler hakkında önemli dersler alırlar...

Wedding Crashers New Line Cinema’nın sunduğu Tapestry Films’in prodüksiyonu ile David Dobkin’in (Shanghai Knights) yönetmenliğinde beyaz perdede. Senaryo Steve Faber & Bob Fisher’a ait. Filmin yapımcıları Tapestry Films’in partnerleri olan Peter Abrams, Robert L. Levy ve Andrew Panay. Yapım Danışmanları ise Guy Riedel, Toby Emmerich, Richard Brener ve Cale Boyter.



BÖLÜM 1




BÖLÜM 2



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template