23 Temmuz 2008 Çarşamba

Forgetting Sarah Marshall (2008) - Aşkzede / Alt Yazılı


































Zavallı Peter, televizyon yıldızı kız arkadaşı Sarah Marshall’ı o kadar sevmektedir ki, altı yıllık ilişkisi boyunca hep bir köşede kalmaya bile razı olmuştur. Paparazzilerin çektiği fotoğraflarda Sarah’ın çantasını tutan, ödül törenlerinde çekilen resimlerde fotoğraf karesine kazayla bile girmesine izin verilmeyen erkek olmuş, ancak bunların hiçbirisini umursamadan Sarah’ı sevmeye devam etmiştir. Kısaca o sevgilisince ihmal edilen, önemsenmeyen, değer verilmeyen, özen gösterilmeyen milyonlarca erkeğin bir temsilcisidir.

Günün birinde Sarah tarafından adeta çöpe atılırcasına terk edilince Peter’ın dünyası dadeta başına yıkılır. Kendisini hiç beklemediği bir anda yapayalnız ve sokağa atılmış şekilde buluvermiştir. Hepsi de başarısızlıkla sonuçlanan birkaç çapkınlık girişiminden sonra kesin kararını verme noktasına gelir: Artık onun hayatında Sarah diye birisi yoktur; Sarah’nın hayatını sonsuza dek mahvetmesine de izin vermeyecektir.

Aklını başına toplamak için Hawaii’deki Oahu adasına giden Peter, otele kaydını yaptırırken hayatının daha da büyük kabusuyla karşılaşır. Eski sevgilisi Sarah da oradadır. Üstelik tek başına değildir ve yeni sevgilisi İngiliz rocker Aldous Snow (Russell Brand) ile birlikte aynı otelde kalmaktadır. Peter, Sarah’ın yeni yaşamını en canlı şekilde yakından görmenin acılarını yaşarken aradığı huzuru Rachel (Mila Kunis) adlı resepsiyon görevlisi kızla flört etmekte bulur. Rachel’ın rahat ve dingin yapısı onu “ölüler dünyasından” çıkmaya ve yeniden “canlılar dünyasına” katılmaya davet etmektedir. Aradığı huzuru bulmasında Rachel’ın yanısıra yüzlerce meyve kokteylinin de faydasını görecektir.


Directed by: Nicholas Stoller
Genre: Comedy,Drama,Romance
Tagline: From the guys who brought you "The 40-Year-Old Virgin" and "Knocked Up"
User Rating: 7.8/10 (20,765 votes)
Runtime: 112 min
Awards: 1 win & 1 nomination
Cast (first 5): Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand, Bill Hader













0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template