30 Temmuz 2008 Çarşamba

VAN HELSİNG





























Tür : Aksiyon / Korku / Fantastik
Gösterim Tarihi : 7 Mayıs 2004
Yönetmen : Stephen Sommers
Senaryo : Stephen Sommers
Görüntü Yönetmeni : Allen Daviau
Müzik : Alan Silvestri
Yapım : 2004, ABD , 132 dk.

Oyuncular :

Hugh Jackman (Abraham Van Helsing) , Kate Beckinsale (Anna) , Richard Roxburgh (Kont Dracula) , David Wenham (Carl) , Will Kemp (Velkan / Kurt Adam) , Shuler Hensley (Frankenstein’ın Annesi) , Kevin J. O’Connor (Igor) , Samuel West (Victor Frankenstein)

Konusu :

Gabriel Van Helsing, hatırlamadığı geçmişindeki bir lanetten dolayı reddemediği bir görev almıştır. Vatikan’daki gizli bir örgüt için çalışan Van Helsing, dünyaya kabuslar yaşatan şeytani yaratıkları avlamaktadır. İnsanlık için yaptığı büyük iyilikler anlaşılamadığı için Van Helsing kahraman değil, bir katil olarak görülmektedir.Efsanevi ölümsüz vampir Kont Drakula’yı yoketmek için Transilvanya’ya gönderilen Van Helsing, bu bölgenin Drakula’nın yarattığı korku havasıyla onun tarafından yönetildiğini görür.Drakula’nın en büyük düşmanı olan çingene Valerious ailesinin hayatta kalan son bireyi Anna Valerious’la tanışan Van Helsing, genç avcı kadının ailesinin intikamını almak için Drakula’yı avlamak istediğini öğrenince, ortak düşmanlarına karşı güçlerini birleştirme kararı alırlar.
İki avcının amaçlarına ulaşabilmeleri için, Drakula’yı ve onun yarattığı korku imparatorluğunun şeytani güçleri olan Kurtadam ve Frankenstein’ı da yenmeleri gerekecektir.



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template