3 Eylül 2008 Çarşamba

Ermenistan Türkiye Maçı


Milliler İnönü'de çalıştı
(A) Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Ermenistan ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.


(A) Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Ermenistan ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde, BJK İnönü Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman, koşu ve pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra Terim'in 3 gruba ayırdığı futbolcular, yarı sahada çift kale maçlar yaptı.

Sakatlıkları bulunan Mehmet Aurelio ve Gökdeniz Karadeniz, takımdan ayrı, fizyoterapist eşliğinde koşarken, Servet ve Emre Belözoğlu takımla birlikte çalıştı.

Milli takımın bu akşamki antrenmanını, Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin de izledi. Teknik direktör Terim, antrenman sırasında bir süre Engin ile saha kenarında samimi şekilde sohbet etti.

(A) Milli Futbol Takımı, yarın akşam BJK İnönü Stadı'nda basına kapalı yapacağı antrenmanla, hazırlıklarının İstanbul bölümünü tamamlayacak.

Bu arada, milliler, Türkiye ile Ukrayna arasında bu akşam Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası eleme grubu karşılaşmasını izleyecek.

Keywords: Ermenistan Türkiye Maçı, Ermenistan Türkiye maçını izle, Ermenistan - Türkiye maçını izle, Ermenistan Türkiye maçını canlı internetten sınırsız izle, Ermenistan Türkiye maçı özeti, Ermenistan Türkiye maçı gollerini izle, Ermenistan Türkiye maçı oyuncuları, Ermenistan Türkiye maçını canlı izle, Ermenistan Türkiye maçını internetten izle

0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template