3 Eylül 2008 Çarşamba

Güldünya Dizisi Sanem Çelik Timuçin Esen,Güldünya dizisi izle,Güldünya oyuncuları,Güldünya Dizisi Dizi müziği


http://www.imagewaiter.com/images/0dv55mwku95c8l6l69kq.jpg

Bir akrabası tarafından tecavüze uğradıktan sonra hamile kalan ve İstanbul’a amcasının yanına gönderilen Güldünya, henüz 22 yaşında hayata ve çocuğuna doyamadan kardeşleri tarafından öldürülmüştü.

Bu olayın ardından töre cinayetleri de daha detaylı bir şekilde konuşulmaya başlanmış ve Güldünya’nın adı bu tür cinayetlerle özdeşleştirilmişti.

İşte bu sarsıcı olaydan sonra, Kadın Sığınma Evleri’nde yaşayan, şiddet ve töre mağduru kadınların hikayelerini ele alan bir dizi projesi TMC’nin gündemine geldi.

İstanbul’da çekilecek olan ’Güldünya’ dizisinde, ailelerinden ve eşlerinden şiddet görerek kaçan kadınların kaldıkları sığınma evinde yaşanan olaylar anlatılacak. Dizinin yönetmenliğini Ömür Atay yapacak.

Ekim ayında çekimlerine başlanması planlanan ve Star TV’de yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Sanem Çelik ve Timuçin Esen rol alacak. Dizinin diğer karakterleriyle ilgili cast çalışması ise halen sürüyor.

Dizide eşinden uğradığı şiddet nedeniyle İstanbul’a kaçan ve arkadaşının açtığı sığınma evinde kalmaya başlayan bir kadının başından geçenler ve sığınma evindeki diğer kadınların hikayeleri konu edilecek.Film izle

Güldünya Dizisi Sanem Çelik Timuçin Esen,Güldünya dizisi izle,Güldünya oyuncuları,Güldünya Dizisi Dizi müziği, Güldünya dizisini izle indir, Güldünyadizi bölümleri, Güldünya dizisi resimleri, Güldünya

0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template