11 Eylül 2008 Perşembe

Lost 19. Bölüm ( Türkçe Dublaj )


Özet :

Deux Ex Machina (LOCKE)
Locke ve Boone, ormanda avlanmaya gittiklerini söyleyerek buldukları kapının ne olduğunu ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Kapının hiç bir şekilde açılacak bir yeri bulunmamaktadır. Kapağı açmak için uğraşırlarken Locke'ın ayağına bir metal parçası saplanır. Fakat Locke bunu hissetmemiştir bile. Locke ayaklarının tekrar hissizleştiğini düşünmeye başlar ve tekrar yürüyememekten korkar.


Flashbackte Locke'ın önceden hiç tanışmadığı annesinin bir gün birden ortaya çıktığını görürüz. Annesi ve babasını araştıran Locke babasının kimliğini de öğrenir. Bir süre babasıyla vakit geçirir, beraber ava çıkarlar. Daha sonra Locke babasının bir böbreğe ihtiyacı olduğunu öğrenir ve böbreğini ona bağışlar. Ameliyatın ardından bütün herşeyi böbreğini alabilmek için babasının planladığını öğrenir. Babası Locke'ın böbreğini aldıktan sonra bir daha onunla görüşmek istemez.


O gece Locke rüyasında yürüyemediğini görür. Ayrıca rüyasında anneside vardır ve Locke'a bir uçağı işaret etmektedir. Uçak gökyüzünden süzülerek ormanın içine düşer. Yanındaki bBone ise kanlar içindedir.


Sabah erkenden uyanan Locke hemen Boone'u uyandırır ve rüyasında bir yer gördüğünü orayı bulmaları gerektiğini söyler. Boone ile birlikte ormanın içine girerler. Ormandaki bir ağaçta yıllar öncesine ait bir ceset bulurlar. Rahip kıyafeti giymiş olan cesedin üzerinde nijerya parası ile bir silah vardır. Locke silahı alır. Yola devam ettiklerinde ise Locke'ın rüyasında gördüğü küçük uçağı bulmayı başarırlar. Fakat uçak kayaların üzerindedir.


Locke tekrar yürümekte zorluk çekmeye başlar. Bunu üzerine Boone tek başına uçağın olduğu yere tırmanıp içine bakar. Boone uçakta heykelciklerin içindeki uyuşturucudan başka birşey bulamaz. Locke, uçağın uyuşturucu kaçakçılarına ait olduğunu anlar.


Uçaktaki telsizi farkeden Boone birileriyle iletişim kurabilme umuduyla uçağın ön tarafına ilerler. Fakat uçak dengesizleştiğinden yerinden oynamaya başlar. Locke Boone'a hemen dışarı çıkmasını söyler fakat Boone onu dinlemez. Bulduğu telsiz hala çalışmaktadır. Boone yardım çağrısı yapar. Hatta karşı taraftan yanıt bile gelir. Bu sırada uçak kayalıklardan aşağı düşer.


Locke, onu enkazın içinden çıkararak kampa kadar taşır. Jack hemen ağır yaralı olan Boone'a müdehale etmeye başlar. Locke'a ne olduğunu sorduğunda ise Locke buldukları uçak ve kapaktan söz etmez ve Boone'un kayalıklardan düştüğünü söyleyerek ortadan kaybolur.


Ortadan kaybolan Locke yine kapının oraya gitmiştir.
Locke kapağa vurduğu sırada kapağın penceresinde beyaz bir ışık belirir



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template