1 Eylül 2008 Pazartesi

Neşeli Gençlik





Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 9 Şubat 2007
Yönetmen : Mesut Taner
Senaryo : Hasan B. Turhan
Müzik : P. Murat Özdemir
Yapım : 2006, Türkiye , 100 dk.

Oyuncular

Haldun Boysan , Selma Sonat , Hakan Ka , Eylem Şenkal , Ceyhun Fersoy , Arif Burak Öncü , Boran Etili , Selim Yakar , Umut Armağan
Ailelerinin maddi durumlarındaki rahatlık sayesinde son derece çılgın ve maddi olarak sorunsuz bir gençlik geçiren bir grup liseli genç, aynı zamanda okullarının basket takımında da yer almaktadırlar. Cinsellikleri ile yeni tanışmaya başlayan yedi gencin de kızlarla, birbirleri ile, hocaları ve koçları ile olan inişli çıkışlı ilişkileri, bütün hayatlarını oluşturmaktadır.

Bu yedi gencin en azılılarından biri olan Şakir’in şimdiye kadar hiçbir kızla birlikte olmamış olması, grubun diğer üyelerinin önemli bir sorunu haline gelir. Şakir’in ilk kez ‘milli’ olması için bir plan hazırlayan arkadaşları, aynı zamanda takımın ponpon kızlarının yan tarafta bulunan soyunma odalarını gözetleyebilmek için duvarda bir delik de keşfetmişlerdir. Planlarını yavaş yavaş hayata geçiren gençlerin bir yandan da maçları devam etmektedir.

Neşeli Gençlik’ten sonra 18′ler Takımı için kamera arkasına geçen yönetmen Mesut Taner, gençler,gençlerin sorunları ve cinselliklerini merkeze alıyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template