23 Aralık 2008 Salı

Karantina - Quarantine Online İzle (2008)






Yapım : 2008
Ülke : Amerika
Tür : Drama
Süre : 89 dakika
IMDB Puan : 6.3/10


IMDB ID: tt1082868

Kısa Özeti

Dünyanın geri kalanı uykudayken çalışan insanları konu alan bir televizyon reality programı için, muhabir Angela Vidal (Jennifer Carpenter) ve kameramanı Scott’a (Steve Harris) Los Angeles itfaiyesinde birkaç itfaiyeciyle birlikte gece vardiyasına katılma görevi verilir. Olaylı bir gecenin ardından gelen bir acil yardım çağrısı üzerine şehir merkezindeki küçük bir apartmana giderler. Polis memurları bir apartmanın üçüncü katından gelen, insanın kanını donduran çığlıklardan ötürü olay yerine varmışlardır bile. Flaş bir haberle karşı karşıya gelen Angela ve Scott her şeyi kaydetmeye kararlıdırlar.

Araştırmak için binaya girdiklerinde, gecelik giymiş bir kadının karanlıkta tek başına durduğunu görürler. Kadının üstü başı kan içindedir, ve kesik kesik soluk almaktadır. Hasta gibidir. Bir polis yardım etmek için yanına yaklaştığında ona dişleriyle saldırır.

Çevredekiler kadını durdurup, polis için yardım getirmeye yeltenirler. Ama binadan çıkmaya çalıştıklarında, HKÖM’nin (Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi) apartmanı karantinaya aldığını görürler. Tüm çıkışlar mühürlenmiştir ve ağır silahlı görevlilerce tutulmaktadır. Telefon, internet, televizyon ve cep telefonu bağlantıları kesilmiştir. Üstelik, yetkililer içeride hapis kalanlara bir açıklama yapmazlar. Apartman sakinleri çok geçmeden paniğe kapılırlar. Olup bitenlere bir anlam vermeye çalışırken, destek için ister istemez birbirlerine sığınırlar.

Ardından yukarı katlardan bir çığlık gelir ve herkesin toplandığı avlu şeklindeki lobiye üçüncü kattan bir ceset atılır.
Ve saldırı tekrar başlar…

Nihayet karantina kaldırıldığında, olup bitenlerin tek tanığı kameramanın yaptığı kayıtlardır. Kaseti izleyip, karantinadakilerin nasıl bir dehşet yaşadığını izlemek size düşüyor.






0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template