17 Mart 2009 Salı

asla pes etme izle online indirmeden direk


Tür : Aksiyon / Dram / Spor

Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008

Yönetmen : Jeff Wadlow

Senaryo : Chris Hauty

Yapım : 2008, ABD , 110 dk.

Oyuncular :Sean Faris (Jake Tyler) , Amber Heard (Baja Miller) , Cam Gigandet (Ryan McCarthy) , Evan Peters (Max Cooperman) , Leslie Hope (Margot Tyler) , Djimon Hounsou (Jean Roqua)

FİLMİN KONUSU :

10 milyonlarca dolar değerinde malikaneleriyle Orlando kenti, Iowa kökenli Jake Tyler için hayalleriyle ve anılarıyla başbaşa kalacağı bir yer gibidir. Amerikan Rüyası’nı temsil eden bu kentin ayrıcalıklı gençlerinin ise hayattan hiçbir beklentisi kalmamıştır. Pahalı otomobillerine binerek hava atarlar, bikinileri ve tokyolarıyla sokaklarda gezinirler.

Iowa’dayken futbol takımının yıldız oyuncusu olan Jake, bu yeni kentte tam bir yabancı gibidir. Sessiz ve çekingen mizacı; çevresinde kaba ya da kılıksız olarak algılanan giyimiyle “yeni gelen çocuk” muamelesi gördüğü için ilk etapta arkadaş edinemez.

Ryan adlı kabadayı ruhlu bir gençle istemeden kavgaya tutuşmak zorunda kalan Jake dövüşü kaybedince de çevresi tarafından aşağılanmaya ve küçümsenmeye başlar.

Ancak Jake’in iyi kalpli sınıf arkadaşı Max, onda bir şampiyon ruhu görmektedir. Jake’e kısaca MMA olarak bilinen karışık savunma sanatları sporundan bahseder. Sonra da onu bu sporu öğreten kendi koçu Jean Roqua ile tanıştırır.

Bu sporu öğrenmeye başlayan Jake’in, MMA’nın bir sokak dövüşü olmadığını, başlıbaşına bir sanat olduğunu fark etmesi uzun sürmez.

CD 1



CD 2


0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template