13 Mart 2009 Cuma

Cem Radyo Dinle










Cem Radyo, İstanbul'dan ulusal çapta yayın yapan bir radyo istasyonudur.

Müzik olarak genellikle Türk Halk Müziği ve Özgün Müzik türünde şarkılar çalan radyo, ayrıca Alevi kökenli dinleyicilere yönelik programlar yayınlamtadır. Karasal yayınların yanı sıra Turksat 2A Uydusu ile de dinlenilebilmektedir.

Cem Radyo, Anadolu kültür mozağinin vazgeçilmez ürünü olan türkülere hak ettiği değeri vermenin de ötesinde, dinleyicilerine eğitici programlarla ulaşmayı ve dünyaya ilişkin her konudaki enformasyonu tarafsızca aktarmayı kendine görev sayıyor.


Cem Radyo kendini, toplumsal ve kültürel çoğulculuk kavramları kapsamında; din, dil, etnik grup farkının gözetilmediği, özgürlüklerin kötüye kullanılmadığı, demokratik ve çok yönlü bir iletişim alanı içinde konumlandırmaktadır. Bu tespitten hareketle, anlatım ve düşünce özgürlüğünün gelişimine hizmet etmek, kültür ve sanata katkıda bulunmak, toplumu pozitif düşünceyle yaratıcılığa yönlendirmek, kişisel ilerlemeye olanak sağlamak, Cem Radyo yayın politikasının ana haklarını oluşturmakta.

Her kitle iletişim aracının, hitap ettiği topluma karşı belli yükümlülükleri vardır ve bu yükümlülükler radyomuz müzik, program, haber ve reklam formatlarına gerçeklik, doğruluk, yansızlık, yenilikleri takip etmek, bilgi verici, dinlendirici, dengeli ve tutarlı olmak biçiminde yansır.

Cem Radyo evrensel olmak ilkesinden hareketle hızlı ve tarafsız habere, nitelikli ve seçkin programlara ve kaliteli müziğe ulaşmak isteyen herkese, her kesime, içinde kendini bulacağı bir yayın içeriği sunuyor.


Cem radyo'nun bazı ozanları:

Ali Ercan Ali İzzet Özkan
Ali Kızıltuğ Aşık Beyhani
Aşık Daimi (İsmail Aydın AŞIK ERBABİ
Aşık Ferrahi Aşık Hüdai
Aşık Hüseyin Çırakman Aşık İbreti
Aşık İhsani Aşık Miskini
Aşık Nurşani Aşık Sümmani
AŞIK VEYSEL Bayburtlu Zihni
Çekiç Ali Celal Güzelses

0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template