11 Mart 2009 Çarşamba

Izsız adam oldu "Kızsız Adam" :D [ Son Gelişmeler ]




Çağan Irmak'ın “Issız Adam” filmi, Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü öğrencileri sayesinde “Kızsız Adam”a dönüştü..

Çağan Irmak'ın “Issız Adam” filmi, Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü öğrencilerinden Can Sarcan ve ekibi sayesinde “Kızsız Adam”a dönüştü!

GALASINI İNTERNETTE YAPTILAR

“Issız Adam”la dalga geçen film, Çağan Irmak'ın bile beğenisini kazandı.

FAVORİSİ KURUFASULYE

Hayrettin Onur Karaoğuz ve Danem ıdil Karakılavuz'un rol aldığı 12 dakikalık “Kızsız Adam”da, orijinal filmin en can alıcı sahneleri son derece komik bir üslupla işlendi. Örneğin bu filmin esas adamı da “Issız Adam”daki gibi entelektüel bir aşçı, ama dünya mutfağı yerine kurufasulye pişirmeyi tercih ediyor. Üstelik yemeğinden kıl ve peruk çıkıyor.

ÇAĞAN EKİPLE GÖRÜŞECEK

Can Sarcan'ın yönettiği, “Issız Adam” olmak isteyip de beceremeyenlere ithaf edilen filmin galası geçen hafta Facebook'da yapıldı. Bir haftada 10 binlerce kişiye ulaşan “Kızsız Adam”, Çağan Irmak'ın da dikkatinden kaçmadı. Irmak, aynı web sitesi aracılığıyla Can Sarcan ve ekibine “Çok güldüm, iyi iş çıkarmışsınız. En kısa zamanda görüşelim” dedi.

Bu filmin esas adamı da “Issız Adam”daki gibi müzik tutkunu ve plak biriktiriyor. Ama koleksiyonunda Semiramis Pekkan, Nil Burak gibi isimler değil, Ümit Besen, Orhan Gencebay ve ızzet Altınmeşe 45'likleri yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template