13 Mart 2009 Cuma

Sosyete Polisi 3




Sosyete Polisi 3 - Beverly Hills Cop 3
Tür : Aksiyon / Komedi
Yönetmen : John Landis
Müzik : Nile Rodgers
Yapım : 1994, ABD , 104 dk.
Süre : 1 saat, 44 dk.

Senaryo : Danilo Bach , Daniel Petrie Jr. , Steven E. de Souza
Görüntü Yönetmeni : Mac Ahlberg

Oyuncular: Eddie Murphy (Detektif Axel Foley) , Jon Tenney (Levine) , Joey Travolta (Giolito) , Eugene Collier (Leppert) , Jimmy Ortega (Rondell) , Ousaun Elam (Pederson) , Ray Lykins (Nixon) , Tim Gilbert (McKee)

Filmin Konusu: Özellikle Amerika’da büyük hasılat yapan Sosyete Polisi serisinin üçüncü ve son filminde Detroit’li polis Axel Foley bu kez patronu Douglas Todd’ın ölümüne şahit olur ve onun katillerini bulmak için Beverly Hills’e döner…

Burada Axel ilk iş olarak eski arkadaşı Billy Rosewood’u bulur. Billy Axel’a arkadaşları çavuş Taggart’ın emekli olduğunu ve Arizona’da yaşadığını söyler. Axel’ın edindiği bilgiye göre Todd’ın katillerinin kullandığı araba Wonder World adlı bir eğlence parkındadır. Burada bozulan bir park oyuncağında mahsur kalan iki çocuğu kurtaran Axel parkın güvenlik sorumlusu olan Ellis DeWald ile görüşmeye gittiğinde onun Todd’ın katili olduğunu farkeder. Fakat Billy Rosewood’un yeni partneri Jon buna inanmayacaktır, çünkü DeWald onun yakın bir arkadaşıdır.

Özellikle Amerika’da büyük hasılat sağlaması sayesinde devamı getirilen Sosyete Polisi serisinin üçüncü filminde Eddie Murphy yine Axel Foley rolünde iken yönetmen koltuğunda bu kez John Landis yer alıyor.




0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template