16 Mart 2009 Pazartesi

Teksas Katliamı Seyret,donmadan Teksas Katliamı izle


Teksas Katliamı Filmi www.sinemafanclub.blogspot.com SUNAR...


Filmin Konusu:Teksas Katliamı’nın 1974’te çekilen orijinal versiyonu, kanı donduran gerçekçi sahneleri sayesinde izleyenleri şok etmiş ve inanılmaz bir başarı elde etmişti. Gerçek olaylara dayanan bu korku hikayesi, türünde bir çok filme öncülük etmiş, tüm zamanların en iyi korkularında sayılıyor. İlk film 150.000 dolar gibi mütevazi bir bütçe ile kotarılmış olmasına karşın benzeri görülmemiş bir başarı kazanmış ve 100 milyon doların üzerinde hasılat yaparak sinema tarihinin en önemli kült filmlerinden birisine dönüşmüştü.


“Deri Surat” şeytanı ifade eden bir ikon olarak popüler kültürde yerini alırken, ilk film yapım bütçesinin yüzlerce kat üzerinde gişe yaparak sinema tarihinin ticari açıdan da en başarılı filmlerinden birisi olmuştu. Armageddon, Ada, Pearl Harbour filmlerinin yönetmeni Michael Bay’in yapımcı koltuğuna oturduğu bu yeniden çevrim de ilk film gibi büyük beğeni ile karşılanmış ve Amerika’da onbinlerce seyirciyi sinema salonlarına çekmişti.


“Teksas Katliamı” filmleri ile ilgili olarak belki de entüyler ürpertici şey, filmin hikayesinin gerçek bir hayat hikayesinden esinlenmiş olması. Filme konu olan olaylara benzer cinayetler serisi 1947 ve 1957 tarihleri arasındaAmerika Birleşik Devletleri’nde Ed Gein adında bir seri katil işlendi. Filmdekine benzer şekilde insan derisinden yapılmış bir maske takan Gein kaçırıp öldürdüğü insanların derilerini ev eşyaları yapmak için de kullanıyordu. Düzenlenen baskında Gein’in evinde insan derisi ile kaplı koltuklar, yine insan derisinden abajurlar, kafataslarından çorba kaseleri, insan dudaklarından yapılmış bir kolye, vajina ve göğüslerden yapılmış bir yelek, üzeri göğüs uçları ile süslenmiş bir kemer ve buna benzer pek çok eşya bulundu. Kurbanlarının tüm vücutlarını kullanan ve derilerini bir maske olarak yüzüne geçiren Gein, 'Deri Surat' olarak akıllara kazındı.


CD 1





Filmi Büyük Ekran izlemek için Videonun sağ Alt köşesindeki kare tuşuna basınız

CD 2





Filmi Büyük Ekran izlemek için Videonun sağ Alt köşesindeki kare tuşuna basınız



Teksas Katliamı Filmini Online İzleyebilirsiniz.Teksas Katliamı Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Teksas Katliamı Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template