28 Şubat 2009 Cumartesi

Kahraman Teğmen - Petit Lieutenant, Le (2005) Türkçe Dublaj Online İzle

0 yorum











Kızlar Erkeklerden Ne İster (2008) Türkçe Altyazı Online İzle

1 yorum



Yapım :2008, ABD
Tür :Dram / Komedi
Yönetmen :Gurinder Chadha
Senaryo :Paul Mayeda Berges, Gurinder Chadha, Louise Rennison (Kitap)
Yapımcı :Gurinder Chadha
Görüntü Yönetmeni :Dick Pope

Özet : Birgenç kız ergenliğin yükseliş vedüşüşleriniyaşıyor. Herşey onun için çok yeni.Ve bunlarıpaylaşabileceği tek dostu günlüğü.
GeorgiaNicolson 14 yaşında bir gençkızdır.Gürültücü bir aileye ve sinir bozucu birkızkardeşe sahiptir. Georgia okulun sarışın havalı kızlarınabenzemez.Ergenliğin en bunalımlı günleri onun için dahadazorgeçmektedir.








Leonera (2008) Türkçe Altyazı Online İzle

0 yorum


Yönetmen : Pablo Trapero
Tür : Dram
Yapım : Arjantin, G.Kore, Brazilya
Süre: 113 dk
Ödüller: 7 wins & 1 nomination
Oyuncular : Martina Gusman, Elli Medeiros, Rodrigo Santoro








Ölüm Yarışı - Death Race (2008) Türkçe Dublaj Online İzle

0 yorum


Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Gerilim
Gösterim Tarihi : 17 Ekim 2008
Yönetmen : Paul W.S. Anderson
Senaryo : Paul W.S. Anderson
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular : Jason Statham (Jensen Ames) , Joan Allen (Hennessey) , Ian McShane (Coach) , Tyrese Gibson (Machine Gun Joe) , Natalie Martinez (Case) , Max Ryan (Pachenko)

Özet : Yakın zamanda, aşırı sanayileşme, yüksek nüfus artışı ve çılgın tüketim alışkanlıkları yüzünden dünyamız bir çöplük haline gelir ve tabi üzerinde zıvanadan çıkmış insan ırkı vardır.
Azılı suçlularla dolu bir hapishanenin yöneticileri para kazanmak için bir yol bulmuşlardır; bir çeşit gladyatör oyunu gibi, suçluları ölümüne yarıştırmak ve üzerlerinden para kazanmak.
Şiddet arzusu taşıyan ve ölümüne dövüş için yarışan bu mahkumların arasında üç şampiyonluk kazanmış otomobil yarışçısı Jensen Ames, öldürülemez ünvanıyla yöneticilerin hedefi olmuştur. İki seçeneği vardır: ya işlemediği bir cinayet yüzünden hapse atıldığı bu yerde kalacak ya da önüne çıkan her mahkumu öldürerek hayatta kalacaktır.
Ames’in yarışırken zorunlu olarak kullanması gereken demirden Frankenstein maskesi hazırlanmıştır…











M.Ö. 10.000 - 10.000 B.C. (2008) Türkçe Dublaj Online İzle

0 yorum



Özet : Uzak bir dağ kabilesinde, genç avcı D’Leh (Steven Strait) kalbinin kraliçesini bulmuştur: Güzel Evolet (Camilla Belle). Gizemli bir savaşçı grup, köyünü yağmalayıp, Evolet’i kaçırınca, D’Leh sevdiği kadını kurtarmak için savaşçıların peşinden dünyanın öbür ucuna kadar gitmek üzere küçük bir avcı grubuna önderlik etmek zorunda kalır.
Kaderin rüzgarına kapılan bu zoraki savaşçı-avcı grup, kılıç dişli kaplanlar ve tarih öncesi yırtıcılarıyla mücadele eder; kahramanca yolculuklarının sonunda bir Kayıp Uygarlığı ortaya çıkarırlar. Nihai kaderlerinde dev piramitlerin gökyüzüne uzandığı, hayalgücünün ötesinde bir imparatorluk vardır. Burada D’Leh’inin halkını zorla köleleştiren güçlü bir tanrıyla karşı karşıya gelecektirler ..





Kartal Göz - Eagle Eye (2008) Türkçe Dublaj Online İzle

0 yorum


Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 3 Ekim 2008
Yönetmen : D.J. Caruso
Senaryo : John Glenn , Travis Wright
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular : Shia LaBeouf (Jerry) , Michelle Monaghan (Rachel) , Ethan Embry (Grant) , Billy Bob Thornton (Morgan) , Eric Christian Olsen (Craig)

Özet : Jerry ve Rachel, daha önce hiç tanımadıkları bir kadın tarafından rehin alınırlar. Fakat kadın bu iki kişiyle ilgili her şeyi bilmektedir. Politik bir suikast için kullanılmakta olduklarını anlayan bu iki rehine işbirliği yapmaya karar verir.
Michelle Monaghan filmde, teröristler tarafından kapana kıstırılıp suikast düzenlemeye hazırlanan bir terör hücresine katılmaya zorlanınca Shia LaBeouf’un oynadığı karakter ile isteksizce ittifak yapmak zorunda kalan bir bekar anneyi oynadı.











Adanalı 15. Bölüm Online İzle

0 yorum































Tam Olarak Ne Oldu ? - What Just Happened ? (2008) Türkçe Altyazı Online İzle

0 yorum


Yapım : 2008, ABD
Tür : Dram / Komedi
Yönetmen : Barry Levinson
Senaryo : Art Linson, Art Linson (Kitap)
Oyuncular : Bruce Willis, John Turturro, Stanley Tucci, Robin WrightPenn, Robert De Niro, Kristen Stewart, Sean Penn, Catherine Keener,Lily Rabe
Yapımcı : Robert De Niro, Art Linson, Mark Cuban
Görüntü Yönetmeni : Stephane Fontaine
Müzik : Marcelo Zarvos
Süre : 1 saat, 47 dk.

Özet : İkinci derecede önemli bir yapımcı olan Ben (Robert de Niro)müthiş ikna kabiliyeti ve pazarlık gücü ile herkesinsevdiği, katalizör işlevli bir yapımcıdır. İkinci evliliği defiyasko ile neticelenmek üzeredir. Üstelik aklındansilemediği karısı Kelly’nin (Robin Wriglat Penn) antipatiksenaryo yazarı Scott (Stanley Tucci) ile gizli bir aşk yaşadığınıöğrenmiştir.
Sean Penn’in kendini oynadığı filmde, Ben egzantrik biryönetmene tamamladığı filmin sonunu değiştirmesi gerektiğinianlatmaya çalışmaktadır. Zira amiri (Catherine Keener) filmingişe başarısını sağlama almak için bunu emretmeştir.
Diğer taraftan, yeni bir filmin kontratlı aktörü (yinekendini oynayan Bruce Willis) çekim günü setemüthiş çirkin bir sakalla gelmiştir. Emprezaryosu (JohnTurturro) Bruce Willis’e sakalını kesmesini, aksi takdirdeyapımcıların korkunç bir tazminat davasına hazırlandıklarınısöylemekten çekinmektedir Barry Levinson, mükemmel birsinematografi eşliğinde, elindeki sürpriz dolu senaryoyu işliyor.Dev oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu kendisine destek veriyorlar.Çoğu kendi rollerini oynayan, yakından bildikleri bir şekildecanlandıran oyuncuların içinde, Robert de Niro sivrili.








Travma - Trauma Tr Dublaj (2004) Türkçe Dublaj

0 yorum


Tür : Gerilim
Yönetmen : Marc Evans
Yapım : 2004, İngiltere
Süre : 90 dk.
Oyuncular
Colin Firth, Naomie Harris, Dorothy Duffy, Cornelius Booth
Dermot Murnaghan, Andrew MacLachlan, Bill Maloney
Dave Alexander, Anthony Flanagan, Neil Edmond

Özet : Sanatçı olan Ben, hayatının gidişatını tamamen değiştiren bir araba kazası geçirir. Kendisinin bu kazadan sağ olarak kurtulmasının onun için hiçbir önemi yoktur. Çünkü karısı Elisa artık hayatta değildir. Çektiği bu acıyı biraz olsun hafifletmek, kaza yüzünden duyduğu suçluluk duygusundan kurtulmak, her şeye rağmen devam eden hayata kaldığı yerden dönmek zorundadır. Yaşadığı yeri değiştirir, kendini toplamak için psikolojik yardım alır. Hayatına tekrar çeki düzen vermeye çalışan Ben, bir süre sonra gerçekle hayali ayırt edemez olur. Başına gelen bu sarsıcı olay yüzünden aklının uydurduğu görüntülere inanmaya başlar.








Carlito’nun Yolu Türkçe Dublaj Online İzle

0 yorum


Tür : Dram/aksiyon
Yönetmen : Brian de Palma
Senaryo : David Koepp , Edwin Torres (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Stephen H. Burum
Müzik : Patrick Doyle
Yapım : 1993, ABD , 144 dk.
Oyuncular : Al Pacino (Carlito Brigante) , Sean Penn (Kleinfeld) , Penelope Ann Miller (Gail) , John Leguizamo (Benny Blanco) , Ingrid Rogers (Steffie) , Viggo Mortensen (Lalin) , Luis Guzman (Pachanga)

Özet : Uyuşturucu işinden içeri girmiş Porto Riko’lu eski bir mahkum olan Carlito Brigante (Al Pacino), düzenbaz avukatı ve dostu (Sean Penn) sayesinde serbest kaldığında tek isteği suç dünyasından uzak kalmak ve Bahamalar’da kurmayı hayal ettiği kendi işi için, dürüstçe çalışıp para biriktirmektir. Aklının bir köşesinde eski sevgilisiyle (Penelope Ann Miller) bir şekilde barışıp mutlu olmak da vardır. Ancak eski karanlık dünyasından çıkıp gelen “delikanlılık” kuralları ve yanlış yönlenmiş bağlılıklar peşini bırakmayınca geri sürüklenmeye başlar.
Usta yönetmen De Palma’nın filminde bir çok esaslı isim rol alıyor. John Leguizamo, bağlılığını ispatlamaya çalışan yeni yetme bir gangsteri canlandırırken; Viggo Mortensen ve Luis Guzman Carlito’nun eski günlerden iki arkadaşı olarak karşımıza çıkıyor.
10 yıl önce Pacino’yu Scareface’te yönetmiş olan De Palma, bu filmi içerik olarak diğerinin devamı gibi çekmiş adeta. Tahmin edileceği üzere bir kez daha özenli çekimler ve gerilimli sahneler var. En akılda kalanı ise Grand Central Station’daki soluk kesen kovalamaca sahnesi.
Olaylar, 1975 yılının Manhattan’ında ve Carlito’nun işlettiği bir gece kulübü civarında geçtiği için devrin klasik disko müziği film soundtrack’ine iyice işlemiş durumda.
Filmin bir başka ilginç yanı da, eski New York yargıçlarından Edwin Torres’in Doğu Harlem’deki kendi çocukluğunu anlattığı iki kitabından uyarlanmış olması.


Geçmişin İntikamı - New Police Story (2004) Türkçe Dublaj Online İzle

0 yorum


Yapım :2004, HongKong / Çin
Tür :Aksiyon / Dram / Suç
Yönetmen :Benny Chan
Senaryo :Alan Yuen
Oyuncular:Jackie Chan, Carl Ng, Timmy Hung, Nicholas Tse, Mak Bau, Philip Ng,Samuel Pang, Hoi Lin, Tin Chiu Hung, Tony Ho, Kenneth Low, Deep Ng,Eric Kwok, Winnie Leung, Tak-bun Wong
Yapımcı :Willie Chan, Barbie Tung, Solon So
Görüntü Yönetmeni :Anthony Pun
Müzik :Tommy Wai
Süre :2 saat, 03 dk.
Gösterim Tarihi :21 Eylül 2004

Özet : HongKong polis departmanının şefi Wing, bütün ekibini bir çete saldırısndakaybedince suçluluk duygusuyla kendini alkole verir. Geçmişindeproblemler olan genç bir adam ise, kendini polis memuru olaraktanıtarak Wing’le çalışmaya başlamıştır. Amacı, onu tekrar eski halinedöndürmeyi başarmaktır. Böylece çete lideri Joe’dan intikamlarınıalabileceklerdir.











Parmak İzi - Fingerprints (2006) Türkçe Dublaj Online İzle

0 yorum


Yapım : 2006, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku
Yönetmen : Harry Basil
Senaryo : Brian Cleveland, Jason Cleveland
Oyuncular : Geoffrey Lewis, Sally Kirkland, Lou Diamond Phillips, Andrew Lawrence, Josh Henderson, Kristin Cavallari, Leah Pipes
Yapımcı : Brian Cleveland, Jason Cleveland
Görüntü Yönetmeni : Michael Goi, Andrea V. Rossotto
Müzik : Sean Morris
Süre : 1 saat, 35 dk.

Özet : Efsaneye göre, yıllar önce bir tren kazası olmuştur. Kazanın olduğu yerde ölen çocuklar, tren raylarının üstünde bekleyen arabaları elleriyle iterek kazaları önlemektedir. Melanie bir gün rayların üstünde bir kız görür. Peşinden gider ve onun, tren garının içinde bir yerde saklandığını fark eder.








Forever Strong - Daima Güçlü (2008) Türkçe Dublaj Online İzle

0 yorum


Yapım : 2008, ABD
Tür : Dram / Spor
Yönetmen : Ryan Little
Senaryo : David Pliler
Oyuncular : Arielle Kebbel, Neal McDonough, Sean Astin, Gary Cole, Sean Faris, Penn Badgley
Yapımcı : Ryan Little, Adam Abel
Görüntü Yönetmeni : T.c. Christensen
Müzik : Bart Hendrickson, J Bateman
Süre : 1 saat, 52 dk

Özet : Yetenekli fakat sorunlu bir genç olan Rick Penning başarıları ile adından söz ettiren bir oyuncudur. Alkollü araba kullanırken yakalanır ve cezalandırılır. Cezası için görevlendirilen rehber, rakip takımın koçu Gelwix’tir. Rick’in, Gelwix’in yönlendirmesi ile kendini keşfetme sürecinde karşılarına çıkan en zorlu sınav ise ulusal şampiyonadaki maçtır.











The Assassination of Richard Nixon (Türkçe Dublaj) Online İzle

0 yorum


Tür : Dram
Yönetmen : Niels Mueller
Senaryo : Niels Mueller , Kevin Kennedy
Görüntü Yönetmeni : Emmanuel Lubezki
Müzik : Steven M. Stern
Yapım : 2004, ABD / Meksika , 95 dk.
Oyuncular : Sean Penn (Samuel J. Bicke) , Naomi Watts (Marie Andersen Bicke) , Don Cheadle (Bonny Simmons) , Jack Thompson (Jack Jones) , Brad William Henke (Martin Jones) , Nick Searcy (Tom Ford) , Michael Wincott (Julius Bicke)

Özet : Gerçek karakterlerin akıl almaz öyküleri vardır. Tıpkı 70′lerin ortasında Amerika’da inanılmaz bir olaya imza atan kaçık Sam Bicke gibi…
Sam’in başlarda ortalama bir yaşamı var. Bir satıcı olarak durumu fena değil ve en önemlisi hayalleri var. Fakat Vietnam savaşı ve diğer politik krizlere paralel olarak Sam işini ve ardından eşinin bağlılığını kaybediyor.
Hayatta sahip olduklarını kaybeden kahramanımız bunu politikanın çürümüşlüğüne bağlıyor ve olaylardan sorumlu tuttuğu kişiden intikam almaya karar veriyor. Artık Amerikan Başkanına suikast yapmamak için hiç bir engel kalmamıştır…
Önemli olaydan yaklaşık otuz yıl sonra gerçekleştirilen sinema uyarlamasında Sean Penn’in başrolü kimseye kaptırmaması oldukça dikkat çekici. Oyuncunun filmdeki karakter için ciddi bir ön çalışma yaptığını ve unutulmayacak bir derinlikle hayata geçirdiğini ekleyelim











Lost 3. Sezon 8. Bölüm (Türkçe Dublaj) Online İzle

0 yorum



Lost 3. Sezon 7. Bölüm (Türkçe Dublaj) Online İzle

0 yorum



Lost 3. Sezon 6. Bölüm (Türkçe Dublaj) Online İzle

0 yorum




Lost 3. Sezon 4. Bölüm (Türkçe Dublaj) Online İzle

0 yorum







Lost 3. Sezon 5. Bölüm (Türkçe Dublaj) Online İzle

0 yorum



Lost 3. Sezon 2. Bölüm (Türkçe Dublaj) Online İzle

0 yorum






Lost 3. Sezon 3. Bölüm (Türkçe Dublaj) Online İzle

0 yorum







Lost 3. Sezon 1. Bölüm (Türkçe Dublaj) Online İzle

0 yorum






Musallat (2008) Online İzle

0 yorum


Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007
Yönetmen : Alper Mestçi
Senaryo : Alper Mestçi
Görüntü Yönetmeni : Feza Çaldıran
Müzik : Reşit Özdamla
Yapım : 2007, Türkiye
Oyuncular : Burak Özçivit , Biğkem Karavus , Kurtuluş Şakirağaoğlu

Özet : Birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olan Suat ve Nurcan, yaşadıkları köyde mutlu bir yaşam sürmektedirler. Herkesin gıpta ile izledikleri aşklarını artık evlilikle taçlandırma zamanları gelmiştir. Fakat mutlu çiftin bu kararı alması ile başlarına büyük bir bela musallat olur.
Başka dünyalardan gelen bir varlık, çevrelerinde açıklaması imkansız olaylara neden olacak ve çiftin tüm yaşamını etkileyecektir. Artık ne yaşamları ne de aşkları eskisi gibi huzur dolu değildir.
Gen filminin senaristlerinden olan Alper Mestçi’nin ilk filmi olan Musallat, Mia Film’den Banu Akdeniz ve yapım ortağı Murat Toktamışoğlu’nun yapımcılığında, genç bir oyuncu kadrosuna sahip.








Bayrampaşa - Ben Fazla Kalmayacağım (2008) Online İzle

0 yorum



Bayrampaşa - Ben Fazla Kalmayacağım (2008)

Tür : Dram

Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008

Yönetmen : Hamdi Alkan

Yapım : 2007, Türkiye

Oyuncular : Vural Çelik , Yasemin Conka , Hakan Yıldırım , Okan Tangücü , Tamer Karadağlı

Filmin afiş fotoğrafını cezaevi tabur komutanının çektiği filmde, Bayrampaşa’nın gerçeklerine ve gündelik hayatına ışık tutuluyor.

27 Şubat 2009 Cuma

Flash Of Genius (2008) Türkçe Altyazı Online İzle

0 yorum



Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Dram
Yönetmen: Marc Abraham
Senaryo: Philip Railsback
Yapımcı: Roger Birnbaum, Gary Barber
Görüntü Yönetmeni: Dante Spinotti
Müzik: Aaron Zigman
Süre: 1 saat 59 dk











Kehanet - Kaena (2008) Türkçe altyazı Online İzle

0 yorum


Yapım : 2008, Fransa / Kanada
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Macera
Yönetmen : Chris Delaporte, Pascal Pinon
Senaryo : Chris Delaprte, Patrick Daher, Tarik Hamdine
Oyuncular : Kirsten Dunst, Richard Harris, Cécile De France, Anjelica Huston, Michael Lonsdale, Keth David, Michael McShne, Victoria Abril, François Siener, Jean-michel Farcy, Raymond Aquaviva, Greg Proops
Müzik : Farid Russlan
süre : 1 saat, 25 dk.

Özet : 2008 Fant-Asia film festivalinde en iyi animasyon dalında ikincilik alan filmin hikayesi kahramanlık ve dostluk üzerine.AXIS, bulutlardan çok yukarılarda büyük bir gezegendir. Gezegenin ortasındaki bir köyde yaşayan halk ise gezegendeki kuraklık yüzünden büyük tehlike altındadır. Yaşayan halk,tanrılarına onların hayatlarını bağışlaması için yalvarmaktadır fakat bu onlara yardımcı olmaz. Mistik bir güç tarafından kuşatılan, mücadeleci Keana, Baş Rahip’e ve atalarının inandığı her şeye meydan okuyarak Axis gezegeni etrafında çok tehlikeli bir maceraya atılır ve karanlık bulutların arkasındaki gerçekleri keşfeder..








Recep İvedik 2 (2009) Online İzle [ DVD Kalitesinde ]

0 yorum


Arkadaşlar Film Netteki En Kaliteli Görüntüdür Ses Ve Görüntü Süper. İyi Seyirler.

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 13 Subat 2009
Yönetmen : Togan Gökbakar
Senaryo : Sahan Gökbakar , Serkan Altunigne , Togan Gökbakar
Yapim : 2009, Türkiye
Oyuncular : Sahan Gökbakar ( Recep Ivedik ) , Gülsen Özbakan (Nene) , Efe Babacan (Hakan) , Çagri Büyüksayar (Ali Kerem)

Özet : Recep Ivedik’ingüldüren, tartismalari da düsündürenmaceralari ikinci filmiyle devam ediyor. Bu sefer biricik babaanesi vebitmeyen arzulari da onunla. Arzulari neler? Torunu Recep’in adamolamasini istiyor. Bir isi olsun, maasi olsun, sevgilisi olsun, mutluolsun, sevsin ve sevilsin istiyor. Gise rekorlari kiran sansasyonel TVkarakteri Recep Ivedik İkinci filmiyle üzerine yapilan tartismalari alevlendirecege benziyor.











Thomas Kinkade’s Home for Christmas (2008) Türkçe Altyazı Online İzle

0 yorum


Tür : Dram

Yönetmen : Michael Campus

Senaryo : Ken LaZebnik

Gösterim : 11 November 2008

Yapım :2008, USA | Canada

Süre :104 Dk








The Gathering (2003) Türkçe Dublaj Online İzle

0 yorum



Tür : Korku - Gerilim - Gizem

Yönetmen : Brian Gilbert

Senaryo : Anthony Horowitz

Gösterim : 15 Mayıs 2003

Yapım : 2003 , Uk

Süre : 92 Dk








 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template