23 Ağustos 2009 Pazar

Ghosts of Girlfriends - Hayalet Sevgililerim İzle

0 yorum
IMDb:5,6

Yönetmen: Mark Waters

Senaryo: Scott Moore, Jon Lucas

Görüntü Yönetmeni: Daryn Okada

Müzik: Rolfe Kent

Türkçe Adı: Hayalet Sevgililerim

Gösterim Tarihi: 24 Temmuz 2009

Resmi Site: New Line Cinema

Yapım: 2009

Ülke: Amerika

Tür: Komedi, Romantik

Süre: 110 Dakika

Oyuncular: Matthew McConaughey (Connor Mead), Jennifer Garner (Jenny Perotti), Michael Douglas (Uncle Wayne), Emma Stone (Allison Vermeersh), Breckin Meyer (Paul), Lacey Chabert (Sra), Robert Forster (Sergeant Volkom), Anne Archer (Vonda Volkom), Daniel Sunjata (Brad), Noureen DeWulf (Melanie).

Bilgi: Ünlülerin fotoğrafçılığını yapan Connor Mead; özgürlük, eğlence ve kadın düşkünüdür. Sınır tanımayan Connor, sevgililerinden aynı anda konferans konuşması yaparken ayrılmaktan çekinmez, bunu yaparken yanında başka bir kadın olmasından da!

Connor’un kardeşi Paul’ün düğün arifesidir. Herkes, hatta Connor’un çocukluk arkadaşı ve onun cazibesinden tek etkilenmeyen kişi olan Jenny’de bu evliliği kutlamak için Paul’ün yanındayken o bunu sabote etmeye çalışır.

Ama onun model aldığı, her zaman kadınların sevgilisi olmuş amcası Wayne’nin hayaletinin onu ziyaret etmesiyle silkilenir. Bu gece onu ziyaret eden sadece amcasının hayaleti olmayacaktır. Geçmişteki sevgililerin hayaletleri ortaya çıkacaktır.

www.linkfilmci.blogspot.com















G - Force Filmini Full Online İzle

0 yorum
Yapım:2009 ~ ABD

Tür:3 Boyutlu, Aile, Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera

Yönetmen:Hoyt Yeatman

Senaryo:Ted Elliott, Terry Rossio, Tim Firth, Hoyt Yeatman, Marianne Wibberley, Cormac Wibberley

Yapımcı:Jerry Bruckheimer, David P I James

Görüntü Yönetmeni:Bojan Bazelli

Müzik:Harry Gregson-Williams

Süre:1 saat 29 dk

Gösterim Tarihi: 18 Eylül 2009 (Türkiye)

Konusu:“Walt Disney Pictures” her sene sürdürdüğü geleneği 2009 içinde devam ettirerek yine bir animasyon filmle karşımıza çıkmayı bekliyor. 3D uygulamlarının animasyon filmlerde ön plana çıktığı bu son dönemlerde, bu defa bizi çok özel bir ajan birimi karşılıyacak. Dövüş sanatlarından , özel silahlara ve yüksek teknolojik aletlere kadar bir çok alanda eğitim alan bu birimin görevi; Dünyayı ele geçirmeye çalışan bir milyarderi durdurmak. İşin en ilginç ve eğlenceli yanıda bu birimin insanlardan oluşmuyor olması !

www.mp3player.bloggum.com

















Bir Kadının Sex Günlüğü Filmini Seyret,Online Sinema İzle

0 yorum
Yapım:2008 ~ İspanya

Tür:Dram, Erotik

Yönetmen:Christian Molina

Senaryo:Valérie Tasso, Cuca Canals

Senaryo (Kitap):Valérie Tasso

Yapımcı:Mariví De Villanueva, Julio Fernandez, Fernando Monje

Görüntü Yönetmeni:Javier G. Salmones

Müzik:Roque Baños

Süre:1 saat 35 dk

Gösterim Tarihi: 26 Haziran 2009 (Türkiye)

Konusu:Orta sınıf bir Fransız kızının seks macerlarının kronolojik şekilde anlatılışı, daha sonra fahişe oluşu ve son olarak nihai kurtuluşu












Hızlı ve Öfkeli 4 Filmini Online İzle

0 yorum
Tür:Aksiyon, Macera

Yönetmen:Justin Lin

Senaryo:Ernesto Foronda, David Ayer, Chris Morgan

Yapımcı:Vin Diesel, Neal H. Moritz, Ricardo Del Río

Görüntü Yönetmeni:Amir M. Mokri

Müzik:Brian Tyler

Süre:1 saat 50 dk

Gösterim Tarihi:03 Nisan 2009 (Türkiye)

Konusu:Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto (Vin Diesel) ile ajan Brian OConner (Paul Walker) arasındaki eski husumet yeniden alevlenir. Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Ortak düşmanı safdışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadırlar.

Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak
















En Süper Kahraman Filmini Seyret,Sinema İzle

0 yorum





















IMDB PUANI =============>4.2/10TUR===================>Komedi / Bilim Kurgu / Aksiyon / Fantastik / MaceraYONETMEN ==============>Craig MazinSENARYO ===============>Craig MazinMUZİK =================>James L. VenableGÖRÜNTÜ YÖNETMENİ =======>Thomas E. AckermanGOSTERİM TARİHİ==========>6 Haziran 2008YAPIM =================>2008, ABDSURE ==================>85 Dk ..Oyuncular===============>Sara Paxton Leslie Nielsen Drake Bell Christopher McDonald Kevin Hart Marion Ross Ryan Hansen Keith David Brent Spiner Robert Joy Tracy Morgan Jeffrey Tambor Robert Hays Sam Cohen Nicole Sullivan KONU==>Amerika'da Efsane olmuş filmlerin komik yanlarını esprili bir şekilde anlatılmış ve komedi filmlerinin unutulmaz anlarını en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve gercekten seyirciyi güldürmeyi başarmış komodi ve aksiyon dolu bir film ”Superhero Movie”(Süper Kahramanlar Filmi)Özellikle son yıllarda ABD'de kült film haline gelmiş yapımları esprili bir şekilde yorumlamışlar ..Rick Riker, süper güçleri olan genç, cool ve çekici bir erkektir. Yalnız ufak bir sorunu vardır. Süper güçlerini nasıl kullanması gerektiğini bilemez. Ancak en kısa sürede dünyanın bir kez daha kurtarılması gerekmektedir ve bunu yapabilmek için Rick varolan süper güçlerini kullanmayı bir an önce öğrenmek zorundadır



İYİ SEYİRLER...







Tasiyici 3 Filmini Full Online Bedava İzle

0 yorum








http://www.linkfilmci.blogspot.com/




Türü: Aksiyon / Macera Yapıldığı Yer: Fransa / AmerikaFilmin Yapıldığı Yıl: 2009 Özeti:Ukrayna Çevre Koruma başkanı Leonid kaybolan kızı Valentina’yı geri getirmesi için Frank’e baskı yapmaktadır. Etkileyici aksiyon sahneleriyle, Marsilya’dan Stuttgartt’a daha sonra Odesa’ya kadar uzanan serinin devam filmi




 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template