27 Ağustos 2008 Çarşamba

Aşkmatik / About Adam (2000) Online izle




























İMDB PUANI============>6.2/10
TÜR================>Romantik Komedi
YÖNETMEN ===========>Gerard Stembridge
SENARYO ============>Gerard Stembridge
MÜZİK ==============>Adrian Johnston
GÖSTERİM TARİHİ=======>20 Kasım 2001
YAPIM ==============>2000, ABD
SÜRE ===============>105 Dk ..
Oyuncular============>Kate Hudson, Stuart Townsend, Alan Maher, Charlotte Bradley, Cathleen Bradley, Tommy Tiernan, Stewart Roche, Brendan Dempsey, Mark Smith, Kathy Downes





KONU==>

Modern İrlanda’da geçen, zekice, seksi ve sofistike bir öykü olan ABOUT ADAM, gerçek romantizmin ve aşkın bir atlıkarınca gibi nasıl dönüp dolaşacağını ve yeni yönlere sapabileceğini gözler önüne seren olağanüstü bir aşk betimlemesidir.

Eğer güzellik onu görende saklıysa, Dublinli Peggy Owens (Rosaleen Linehan) ve ailesi nefes kesici bir seyahatin eşiğindedirler. 3 kızkardeş, Lucy, Laura ve Alice ve erkek kardeşleri David, telaşlı bir Avrupa metropolünün fonunda, ilişkilerin büyük şehrin kalp atışları kadar hızlı yaşandığı bir ortamda aşka ve hayata doğru zahmetle, zaman zaman sıkkın bazen de hayrete düşmüş bir şekilde yürümektedir. Ve sonra Adam girer hayatlarına…Hepsi de büyülenmiş ve şaşkındır. Adam’dan sonra Owens ailesi için hayat bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır.

Dublin’in diğer gecelerinden pek de farklı olmayan birinde, gözde bir restoranda hem garsonluk hem de şarkıcılık yapan Lucy (Kate Hudson) her zaman olduğu gibi romantik aşk şarkıları söylemektedir. Şarkıları söylerken en ön masada oturan yeni ayrıldığı erkek arkadaşı Simon ile yaşadıklarını düşünmekte ve aşkta ne kadar şanssız olduğuna üzülmektedir. Lucy’nin o güne dek aşk hayatı hep kısa ilişkilerden ibaret olmuş, oysa o “kusursuz adamı” beklemiştir. Kaderin garip bir cilvesi midir bilinmez ama, tam da Lucy “The Man I Love” (Sevdiğim Erkek) isimli şarkıyı söylerken, restoranın kapısından içeri Adam (Stuart Townsend) girer. Bu yakışıklı ve çekici yabancı öndeki masaya doğru ilerlerken aslında vardığı yer Lucy’nin kalbi olur.

Adam, Lucy’nin daha önce birlikte olduğu erkeklerden oldukça farklıdır: Utangaçtır, aceleci değildir, romantiktir, anlayışlıdır, çekicidir, ateşlidir, tek kelimeyle harikadır, üstelik antika bir Jaguar’ı bile vardır. O, her kadının rüyalarındaki “Beyaz Atlı Prens”dir!..
Kısa ilişkilerden bunalmış olan Lucy, Adam’ı görür görmez aşık olur ve kısa sürede ona evlenme teklif eder. Adam’ın cevabı “evet” olur.
Bu “mükemmel” adam, Lucy’nin ailesindeki herkesi bir anda büyüler. Lucy’nin annesi Peggy, kızkardeşleri Laura (Frances O’Connor) ve Alice (Charlotte Bradley), erkek kardeşi David (Alan Maher) Adam’ın kusursuzluğundan büyülenirler. Herkes bir rüyanın gerçekleşmesine tanık oluyormuşcasına Adam’ın çekiciliğine kapılmıştır ..




....Lütfen Filmler Hakkındaki Görüşlerinizi ve Yorumlarınızı Bizden Esirgemeyiniz.....
....Destekleriniz İçin Lütfen Reklamlara Tıklayınız.....


İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Not: 'Tam Ekran' ikonu açılan sayfadaki playerin sağ alt köşesindedir. İyi Seyirler ..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

mutisssss

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template