17 Ağustos 2008 Pazar

Simone /Simone (2002) Online izle





























IMDB PUANI============>6.2/10
TUR================>Komedi / Dram
YONETMEN ===========>Andrew Niccol
SENARYO ============>Andrew Niccol
MUZİK ==============>Carter Burwell
GOSTERİM TARİHİ=======>18 Ekim 2002
YAPIM ==============>2002, ABD
SURE ===============>117 Dk ..
Oyuncular============>Al Pacino, Winona Ryder, Benjamin Salisbury, Jim Rash, Rachel Roberts, Darnell Williams, Ron Perkins, Jay Mohr, Catherine Keener, Jeffrey Pierce, Jeff Williams, Rachel Roberts, Mitzi Martin, Christopher Neiman






KONU==>

Parlak bir geçmişi olan, hatta zamanında Oscar'a aday gösterilecek denli başarılı olmuş bir yönetmen olan Viktor Taransky, artık popüleritesini yitirmiştir. Çevresinde hâlâ onun yeteneğine inanan tek kişi kızı Lainey'dir. Son filmi 'Sunrise Sunset'in çekimleri sırasında fazla kaprisli olan başrol oyuncusu Nicola Anders'le kapışır ve Anders seti terk eder.

Bunun üzerine, eski karısı ve stüdyo şefi Elaine Christian, Taransky'nin işine son verilmesini sağlar. Karısı ve kızı Lainey'le birlikte eski mutlu günlerinin özlemini çeken Taransky, bu olaydan sonra iyice umutsuzlaşır. Bu sırada karşısına bir bilgisayar dehası olan Hank çıkar ve Taransky'ye reddedemeyeceği bir teklif yapar. Hank, tamamen kendi tasarımı olan Simone isimli bir simülasyon programının, hem Taransky'nin eski parlak günlerine dönmesini sağlayacağını, hem de kendisine bir servet kazandıracağını iddia etmektedir. Taransky, ilk başta Hank'in önerisine sıcak bakmasa da, simülasyonu incelediğinde fikri değişir: Simone, hiçbir kapris yapmadan filminde oynayacak, çalışacak ama az para alacak, ne derse aynen yapacak ve her zaman gençliğini ve güzelliğini koruyacak bir başrol oyuncusudur, yani tam Taransky'nin aradığı şeydir. Simone'la başarıyı tekrar yakalayacak olan Taransky, zamanla başarının kendinden çok Simone'a ait olduğunu farkedecek ve kandırdığı izleyicilerine, 'Simone, aslında yok, onun yaratıcısı benim', dediğinde kimseyi kendisine inandıramayacaktır ..




İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Not: 'Tam Ekran' ikonu açılan sayfadaki playerin sağ alt köşesindedir. İyi Seyirler ..

0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template