28 Şubat 2009 Cumartesi

Tam Olarak Ne Oldu ? - What Just Happened ? (2008) Türkçe Altyazı Online İzle




Yapım : 2008, ABD
Tür : Dram / Komedi
Yönetmen : Barry Levinson
Senaryo : Art Linson, Art Linson (Kitap)
Oyuncular : Bruce Willis, John Turturro, Stanley Tucci, Robin WrightPenn, Robert De Niro, Kristen Stewart, Sean Penn, Catherine Keener,Lily Rabe
Yapımcı : Robert De Niro, Art Linson, Mark Cuban
Görüntü Yönetmeni : Stephane Fontaine
Müzik : Marcelo Zarvos
Süre : 1 saat, 47 dk.

Özet : İkinci derecede önemli bir yapımcı olan Ben (Robert de Niro)müthiş ikna kabiliyeti ve pazarlık gücü ile herkesinsevdiği, katalizör işlevli bir yapımcıdır. İkinci evliliği defiyasko ile neticelenmek üzeredir. Üstelik aklındansilemediği karısı Kelly’nin (Robin Wriglat Penn) antipatiksenaryo yazarı Scott (Stanley Tucci) ile gizli bir aşk yaşadığınıöğrenmiştir.
Sean Penn’in kendini oynadığı filmde, Ben egzantrik biryönetmene tamamladığı filmin sonunu değiştirmesi gerektiğinianlatmaya çalışmaktadır. Zira amiri (Catherine Keener) filmingişe başarısını sağlama almak için bunu emretmeştir.
Diğer taraftan, yeni bir filmin kontratlı aktörü (yinekendini oynayan Bruce Willis) çekim günü setemüthiş çirkin bir sakalla gelmiştir. Emprezaryosu (JohnTurturro) Bruce Willis’e sakalını kesmesini, aksi takdirdeyapımcıların korkunç bir tazminat davasına hazırlandıklarınısöylemekten çekinmektedir Barry Levinson, mükemmel birsinematografi eşliğinde, elindeki sürpriz dolu senaryoyu işliyor.Dev oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu kendisine destek veriyorlar.Çoğu kendi rollerini oynayan, yakından bildikleri bir şekildecanlandıran oyuncuların içinde, Robert de Niro sivrili.








0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template