11 Mayıs 2008 Pazar

Alvin ve Sincaplar Filmini Online izle 2007


www.supersinema.blogspot.com Sunar...


Alvin ve Sincaplar - Alvin and the Chipmunks
Tür : Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi :14 Aralık 2007
Yönetmen : Tim Hill
Senaryo : Jon Vitti , Will McRobb , Chris Viscardi
Görüntü Yönetmeni : Peter Lyons Collister
Müzik : Christopher Lennertz
Yapım : 2007, ABD

Film Hakkında:Global bir fenomen olarak televizyonlarda yıllardır jenerasyondan jenerasyona aktarılan "Alvin ve Sincaplar", CGI teknolojisi ile live action film olarak beyazperde ile buluşuyor.

Filmin Konusu:Üç sincap kovuklarında mutlu mesut yaşarken, evleri yılbaşı ağacı satan bir firma tarafından kesilir. ve Ian Hawk'a gönderilir. Hawk Los Angeles’ta müzik piyasasında çalışmaktadır ve Dave Seville'in yakın arkadaşıdır. Dave başarılı bir müzik kariyeri yapmayı hayal etmekten asla vazgeçmeyen bir şarkı yazarıdır. Jett Records’a bir şarkısını sunar ama eline tutuşturulan bir sepet kek ile reddedilir… Oradaki yılbaşı ağacında yaşamaya devam eden zavallı sincaplar ise sıcak kurabiye ve keklerin kokusuyla sepete doluşuverirler ve macera başlar.

Her biri ayrı bir tip ve ayrı bir karakter olan bu sincaplar gerçekten de çok sevimli tasarlanmış. İzlemeye değecek komik bir çizgi film.



Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.

Alvin ve Sincaplar Filmini Sitemizden Full olarak izleyebilirsiniz.Seyir sırasında Film izlemelerde, Video Klip izlemelerde, Dizi izlemelerde ve Fragman izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız


Lütfen Alttaki Yorum yap ifadesini tıklayıp emeğe saygı için bir yorum yapınız teşekkürler.Her teşekkür bizim için çok değerli

0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template