12 Mayıs 2008 Pazartesi

Böcek Filmini Online izle - Bug


Böcek Filmi www.supersinema.blogspot.com SUNAR...

Tür : Gerilim / Korku / Dram
Yönetmen : William Friedkin
Senaryo : Tracy Letts
Görüntü Yönetmeni : Michael Grady
Müzik : Brian Tyler



Agnes White, trajik bir şekilde sonlanmış evliliğinden sonra hayatını garsonluk yaparak kazanmaya çalışan genç bir kadındır. Eski kocası ile yaşadıkları, üzerinde derin izler bırakmış ve tek başına kaldığı otelde sürekli olarak taciz edilme korkusunun da körüklediği bir tedirginlik içinde yaşamaya çalışmaktadır.

Eski bir asker olan Peter ile tanışır ve aralarında romantik bir yakınlaşma başlar. Fakat Peter dışarıdan görüldüğü kadar 'normal' bir insan değildir. Paranoyakça krizler halinde her yerde böcekler görmektedir. Bu durum zamanla hepsinin yaşamını tam bir kabusa çevirecektir.


Yorum ve teşekkürleriniz size film olarak dönecektir


Filmi izlemeden önce sorunlar yaşamamak için Google Mozilla Firefoxu indirip öyle izleyiniz


Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.

Böcek Filmini Sitemizden Full olarak izleyebilirsiniz.Seyir sırasında Film izlemelerde, Video Klip izlemelerde, Dizi izlemelerde ve Fragman izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız


Lütfen Alttaki Yorum yap ifadesini tıklayıp emeğe saygı için bir yorum yapınız teşekkürler.Her teşekkür bizim için çok değerli

1 yorum:

Anonymous dedi ki...

(^.^)(slm ilk önce artık sitenize girebildiyim için çok seviniyorum elinize sağlık çok güzel olmuş ama bug filmini izliyemiyorum film açılmıyor yani bir ilgilenirseniz çok sevinicem bide filmler türkçe dublaj olursa herşey için tşk ederim ginede siteniz hayırlı olsun arkadaşlar)(^.^)

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template