13 Mayıs 2008 Salı

Bekçiler Kralı Filmini Online İzle


Bekçiler Kralı Filmi www.supersinema.blogspot.com SUNAR...


Film Hakkında:Görev yaptığı mahalledeki vatandaşlarını sömürenlere karşı başkaldıran bekçi Şaban'ın öyküsü. Zeytinburnu'ndaki bir mahalleye atanan bekçi Şaban (Kemal Sunal) görevine başlar. Vatandaşa eziyet eden mahalledeki muhtara, bakkala, manava, tüpgaz bayine uyarılarda bulunur. Şaban bu kişiler tarafından karakola şikâyet edilir. Ne var ki, Şaban'ı İçişleri Bakanının yeğeni olduğunu sanan komiser (Reha Yurdakul), tüm şikâyetleri hasıraltı eder. Şaban ise mahalleli yararına bu fırsattan istifade edip daha da başkaldırıp çöpleri toplatmayan temizlik işleri müdürüne, çocukları zehirleyen sanayi artıkları için kanalizasyon yaptırmayan fabrika sahibine kafa tutar. Bu denetleme işini sürdürürken, fabrikada işçi olarak çalışan Zehra (Semra Türel) ile arasında bir aşk başlar. Sonunda herşey tatlıya bağlanıp mahalleli huzura kavuşur.


Bekçiler Kralı Filmini izle


Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.


Bekçiler Kralı Filmini Online İzleyebilirsiniz.Bekçiler Kralı Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Bekçiler Kralı Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız Üstteki Linke tıklayarak Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template