30 Mart 2009 Pazartesi

Jetix'den Kızlara Ödül


Her yıl çocuk televizyonu Jetix TV tarafından dünya çapında bir proje olarak hayata geçirilen Çocuk Oskarları, Akatlar Kültür Merkezi’nde yapılan muhteşem bir ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Çocuk Ödülleri öncesi çocuklardan rekor oy geldi. Tam 150 bin çocuk en sevdiği ünlüyü belirlemek için oy kullandı. Jetix TV kendi internet sitesinden çocuklara 7 kategori sundu. www.jetix.com.tr adresinden en sevdiği ünlüyü belirlemek üzere 7 kategoride oy kullanan çocuklar adayları da kendileri belirledi. Çocuklardan “En Sevilen Müzik Grubu”, “Ev Sevilen Kadın Şarkıcı”, “En Sevilen Erkek Şarkıcı”, “En Sevilen Kadın Oyuncu”, “En Sevilen Erkek Oyuncu”, “En Sevilen Sporcu”, “En Sevilen Dizi” dallarında oy kullanmaları istendi. Şimdiye kadar Türkiye’de medya aracılığıyla yapılan müzik, siyaset, spor ve sanat ödülleri dahil hiç bir yarışmada bu kadar yüksek katılım olmadı. Bu sene kullanılan oy sayısında geçen seneye göre %64′lük bir artış yaşanmış oldu.

TV, spor ve müzik dünyasından birçok ünlü, Jetix Çocuk Ödülleri Türkiye 2009 organizasyonu için kendilerine oy veren çocuklarla bir araya geldi.

“En sevilen sporcu” kategorisinin kazananı Arda Turan ödülünü Oktay Kaynarca’nın elinden aldı. Adanalı dizisiyle son günlerde oldukça popüler olan “En sevilen Erkek oyuncu” kategorisinin birincisi Oktay Kaynarca ödülünü Adanalı olduğu bilinen ünlü teknik direktör Fatih Terim’den alırken, “En sevilen Erkek şarkıcı” kategorisinde çocuklar tarafından birinciliğe layık görülen Murat Boz’da ödülünü duayen müzisyen Erol Büyükburç’tan, “En Sevilen Dizi” seçilen Selena Dizisi ödülünü Tamer Karadağlı’dan, “En Sevilen Kadın Oyuncu” Sinem Kobal ödülünü Berna Laçin’den, Kızlar grubu ise ödülünü müzik dünyasının duayenlerinden Fuat Güner’den (M.F.Ö.) aldı.

Beşiktaş Belediyesi Başkanı İsmail Ünal, sunuculuğunu Alp Kırşan’ın üstlendiği Çocuk Oskarları organizasyonunun Onur Ödülüne layık görüldü. Çocuklar “En çok sevilen erkek şarkıcı” ve “En çok sevilen müzik grubu” kategorilerinin birincileri Murat Boz ve Kızlar grubunun şarkılarıyla coştular.

Jetix Çocuk Ödülleri Türkiye 2009′un kazananları Ödül Töreni saatine kadar gizli tutuldu. Ünlülerle dolu, bu çok konuşulacak ödül töreninde, aralarında çocukların, ailelerin, ünlülerin ve basın mensuplarının olduğu izleyiciler, kazananlar açıklanırken nefeslerini tuttular.

FİLM / TV

-En sevilen TV dizisi: Selena

-En sevilen aktör: Oktay Kaynarca

-En sevilen aktris: Sinem Kobal

SPOR

-En sevilen sporcu: Arda Turan

MÜZİK

-En sevilen müzik grubu: Kızlar

-En sevilen kadın şarkıcı: Hadise

-En sevilen erkek şarkıcı: Murat Boz

Bu sene Ödül Töreni’ne katılan ünlüler Selena Dizisi ekibi, Oktay Kaynarca, Sinem Kobal, Arda Turan, Kızlar, Murat Boz, Fuat Güner, Bülent Uygun, Berna Laçin, Erol Büyükburç, Tamer Karadağlı, Nil Burak, Sinem Güven idi. İzleyenler Ödül Töreni boyunca unutulmaz anlar yaşadılar.

0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template