25 Mart 2009 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Irak Filmini Full Online indirmeden internetten bedava izle


Tür : Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 3 Şubat 2006
Yönetmen : Serdar Akar
Senaryo : Raci Şaşmaz , Bahadır Özdener
Görüntü Yönetmeni : Selahattin Sancaklı
Müzik : Gökhan Kırdar
Yapım : 2006, Türkiye , 122 dk.

Bu Filmi tekrar Koymamın Sebebi Türkiye Cumhuriyetinin CumhurBaşkanının 23.03.2009 Tarihinde Irak'a Kürdistan diyerek hitap etmesini Protesto Ettiğim içindir.

Oyuncular

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) , Billy Zane (Sam William Marshall ) , Ghassan Massoud (Abdurrahman Halis Kerkuki ) , Bergüzar Korel (Leyla) , Gürkan Uygun (Memati) , Diego Serrano (Dante) , Kenan Çoban (Abdülhey) , Erhan Ufak (Erhan) , Spencer Garrett (George Baltimore) , Gary Busey (Doktor) , Tito Ortiz (ABD’li Binbaşı)
Üsteğmen Süleyman Aslan, Kuzey Irak’ta Çuval Hadisesi’ni yaşamış on bir askerden biridir. Olanları askerlik onuruna yakıştıramayan üsteğmen ardında Polat Alemdar’a yazılmış bir mektup bırakarak intihar eder.

Kendisi de devlet adına çalışan bir istihbaratçı olan Polat, onuru uğruna intihar eden bu askerin son arzusu karşısında kayıtsız kalamaz ve adamlarıyla beraber Kuzey Irak’ın yolunu tutar.

Türk televizyonlarının en sevilmiş karakterlerinden biri daha, son sözünü beyazperdede söylemeye hazırlanıyor. Deli Yürek, Asmalı Konak derken Kurtlar Vadisi de Türk sinemasında birçok ilki deneyerek şansını sinema salonlarında arayacak.

Cannes Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüş Serdar Akar, Kurtlar Vadisi – Irak ile Türk sinemasının en yüksek bütçeli filmine imza atıyor. Dört ayrı dilde çekilen filmde 3000 figüran yer alırken Türk oyunculara Billy Zane, Gary Busey gibi Hollywood’tan tanıdık isimler de eşlik ediyor.



Kurtlar Vadisi Irak Cd 1 izlemek için tıkla



Kurtlar Vadisi Irak Cd 2 izlemek için tıkla



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template