26 Haziran 2008 Perşembe

Bebekler - Dolls Filmini indirmeden izle




Yönetmen :Takeshi Kitano
Senaryo : Takeshi Kitano, Takeshi Kitano
Oyuncular :Miho Kanno, Hidetoshi Nishijima, Tatsuya Mihashi, Chieko Matsubara, Tsutomu Takeshige
Filmin Türü : Drama, Romantik
Orijinal Adı : Dolls
Yapım Ülkesi : Japonya
Orijinal Dili : Japonca
Filmin Süresi : 114 dakika

Filmin Konusu : Dolls, aşkın mantığa üstün geldiği; acının, hüznün ve kalp kırıklığının hüküm sürdüğü büyülü bir evrende içiçe geçen paralel üç öyküden oluşuyor. Nişanlısı tarafından terkedilen genç bir kız başarısız bir intihar girişiminde bulunur. Genç kız kurtulsa da tüm bilincini yitirmiştir. Çevresiyle ilişkisi üç yaşındaki bir çocuktan farksızdır. Genç kızın nişanlısı hatasını anlayıp pişmanlık duysa da, hissettiği suçluluktan kurtulumaz. İki sevgili sonu belirsiz bir yürüyüşe çıkarlar. Öte yandan yaşlı bir yakuza, bir ömür geç kaldığı aşkını bulmuştur. Ancak zaman, yakuzanın hayatında gördüğü tüm savaşçılardan daha acımazdır. Tüm bunların uzağında, şehrin başka bir yerinde ise bir başka genç, televizyonda gördüğü bir pop sanatçısına aşık olur. Genç adam, aşkına ulaşmak için herşeyini feda etmeye razıdır, gözlerini bile.

Japon sinemasının yeni kuşak temsilcilerinden Takeshi Kitano son filmi DOLLS ile kariyerinin en önemli yapımına imza atıyor. Takeshi Kitano içiçe geçen öyküleriyle "In the Mood for Love - Aşk Zamanı"ndan bu yana aşk üzerine çekilmiş en dokunaklı filme imza atmış. Kitano, eleştirmenlerin bir şiire benzettiği görselliği ile izleyiciyi büyülerken, ilginç kurgusu yürekleri sürekli elinde tutuyor. Venedik Film Festivali'nde büyük beğeni toplayan DOLLS, kelimeleri ve mantığı kaybedecek kadar kırılan kalpleri ve bu kalpleri tamir etmek uğruna feda edilen hayatları anlatıyor.

Yurt dışındaki festivalleri takip eden sinema yazarlarımızdan Atilla Dorsay ve Fırat Yücel köşelerinde DOLLS'u bir başyapıt olarak değerlendirdiler. DOLLS insanın başını döndüren görselliğiyle seyirciyi hipnotize ederken, dokunaklı öyküleriyle aşkın unutulan o sıcak yüzünü bizlere anımsatıyor. "Aşk Zamanı" filmine büyük ilgi gösteren Türk izleyecisinin DOLLS'u seveceklerinden eminiz.


Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.


Bebekler - Dolls Filmini Sitemizden Full olarak izleyebilirsiniz.Seyir sırasında Film izlemelerde, Video Klip izlemelerde, Dizi izlemelerde ve Fragman izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız


Lütfen Alttaki Yorum yap ifadesini tıklayıp emeğe saygı için bir yorum yapınız teşekkürler.Her teşekkür bizim için çok değerli





0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template