10 Haziran 2008 Salı

Spiderwick Günceleri - The Spiderwick Chronicles - 2008


Spiderwick Günceleri


Romanları Doğan Egmont Yayınevi tarafından basılan ve “300 Spartalı”nın yapımcısı tarafından gerçekleştirilen “Spiderwick Günceleri-Spiderwick Chronicles”ın sinema uyarlaması özellikle çocuklara ve gençlere hitap ediyor.


Yönetmenliğini Mark Waters'ın üstlendiği film Freddie Highmore, Sarah Bolger, David Strathairn ile Nick Nolte’yi biraraya getiriyor.


Grace ailesinin (Jared, ikiz kardeşi Simon, kızkardeşi Mallory ve anneleri) New York’tan kalkıp büyük büyük amcaları Arthur Spiderwick’in sahibi olduğu artık harabeleşmiş eski ve yıkık dökük malikaneye taşınmalarıyla birlikte tuhaf olaylar zinciri baş gösterir. Malikanede tuhaf birtakım yaratıklar görünmekte, beklenmedik kazalar meydana gelmektedir. Üstelik bu tuhaf ve gizemli olayların mantıklı bir açıklaması yoktur. Neler olup bittiğini çözmek için harekete geçen üç kardeş, Spiderwick malikanesi ve içindeki yaratıklarla ilgili olağanüstü gerçeğin üzerindeki gizem perdesini kaldırmak için araştırmalara başlarlar.


Not: Spiderwick Günceleri”nde iki rolü birden üstlenen Freddie Highmore’u daha önce ‘Charlie and the Chocolate Factory’, ‘Finding Neverland’, ‘A Good Year’ ve ‘Arthur and the Minimoys’ gibi yapımlarda izlemiştik.


Filmden Resimler



Filmi izle


Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.


SpiderWick Günceleri Filmini Sitemizden Full olarak izleyebilirsiniz.Seyir sırasında Film izlemelerde, Video Klip izlemelerde, Dizi izlemelerde ve Fragman izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız


Lütfen Alttaki Yorum yap ifadesini tıklayıp emeğe saygı için bir yorum yapınız teşekkürler.Her teşekkür bizim için çok değerli



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template