9 Haziran 2008 Pazartesi

Örümcek Adam 4 Geliyor Çok Yakında


'Örümcek Adam 4' geliyor 'Örümcek Adam 4' geliyor
08 Haziran 2008 Pazar 18:48

Gişe rekortmeni “Örümcek Adam-Spider Man” serisinin dördüncü filmi için çalışmalar başladı.



Gişe rekortmeni “Örümcek Adam-Spider Man” serisinin dördüncü filmi için çalışmalar başladı. Empire dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, serinin yönetmeni Sam Raimi, “Örümcek Adam-4” adlı yapımın senaryosunu James Vanderbilt'in kaleme aldığını söyledi.

Senaryonun birkaç ay içinde tamamlanacağını belirten ünlü yönetmen, “Senaryo konusunda çok heyecanlıyım. Umarım konuştuğumuz gibi çok iyidir. Çünkü ben Örümcek Adam'ı çok seviyorum” dedi.

“Örümcek Adam” ile yeniden buluşmak için sabırsızlandığını ifade eden Raimi, “Umarım Sony bunu yapmam için beni ister. Bütün her şey yeniden bir araya gelirse ben de severek bunu yaparım” sözleriyle gişe rekortmeni filmi yeniden yönetmek için duyduğu isteği ortaya koydu.

Seride “Jonah Jameson” rolünü üstlenen J.K. Simmons da filmde “Örümcek Adam”ı canlandıran Tobey Maguire ile görüştüğünü, genç oyuncunun da seride rol almayı düşündüğünü belirtti.

Ünlü çizgi romandan beyazperdeye aktarılan “Örümcek Adam” serisinin ilk filmi 2002 yılında seyirciyle buluştu. Serinin ikinci halkası 2004, üçüncüsü ise 2007 yılında vizyona girdi.




örümcek adam 4, örümcek adam 4 online indirmeden izle, örümcek adam 4 indirmeden izle, örümcek adam 4 internetten izle, örümcek adam 4 trailer, örümcek adam 4 fragmanı, örümcek adam 4 fragmanı izle, spider man 4, spider man 4 indirmeden izle, spider man 4 online indirmeden izle, spider man 4 internetten izle, spider man 4 full indirmeden izle, spider man 4 trailer, spider man 4 fragmanı, spider man 4 fragmanını izle, spiderman 4, spiderman 4 online indirmeden izle, spiderman 4 indirmeden izle, spiderman 4 internetten izle, spiderman 4 trailer, spiderman 4 fragmanı, spiderman 4 fragmanı izle, spiderman 4 fragmanını indirmeden izle, spiderman 4 indirmeden online full izle


0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template