26 Haziran 2008 Perşembe

Çılgınlar yurda döndü!


Çılgınlar yurda döndü!
Çılgınlar yurda döndü!

26 Haziran 2008 Perşembe 16:06

Türkiye'yi gururlandırdılar. Turnuvaya damgasını bastılar. Az önce A Millilerimiz yurda döndü. Havaalanında binlerce kişi onları karşılıyor...


Avrupa Şampiyonası finallerinde büyük bir başarı elde ederek yarı finale çıkan ve şanssız bir şekilde Almanya'ya elenen (A) Milli Futbol Takımı İstanbul'a geldi. Kahraman oyuncularımız Taksim'de onlar için hazırlaran organizasyona katılmak için yola çıktı...

Türk Havayolları'nın ''Edirne'' isimli uçağıyla Devlet Konukevi'nin önüne gelen millileri burada Türk bayraklarıyla karşılayan taraftarlar, çiçek vererek ''Hoşgeldin'' dediler.

Alkışlarla uçaktan inen millileri havalimanı personeli de yalnız bırakmadı.

Devlet Konukevi'nin dışında toplanan vatandaşlar da tezahüratlarıyla millileri bağırlarına bastılar.

Uçağın kapısından ilk olarak Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim birlikte çıktı. Doğan ve Terim alkışlarla karşılandı.




UĞUR BORAL HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Atatürk Havalimanı’nda toplanan taraftarlar, özellikle Semih, Arda, Servet ve Aurelio’ya büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Futbolcular, bayrak ve forma imzalarken, Sabri ve Arda, taraftarlara tezahürat yaptırdı.



Bu sırada, başta Uğur Boral olmak üzere bazı futbolcular, ellerine mikrofon alarak, bir reklamda oyuncu annelerinin taklidini yaptı. Uğur Boral, reklamda olduğu gibi, Semih’in annesini taklit ederek, "Atarsa benim oğlum atar"; kaleci Volkan’ın annesini de taklit ederek, "Benim oğlum panter, kim ona gol atabilir", Servet’in annesi için de "Benim oğlumdan hiç bahsetmiyorsunuz. Servet’im tek başına bir takım" diyerek herkesi güldürdü.



Öte yandan, gördüğü kırmızı kart nedeniyle milli takımın son 2 maçında yer alamayan Volkan’ın moralinin oldukça bozuk olduğu dikkat çekti.


0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template