12 Mart 2009 Perşembe

Trt 1 Canlı Tv İzle

































































Şu anda TRT 1 TV'yi canlı olarak izlemektesiniz...
Kanal seçimi için soldaki listeyi kullanabilirsiniz.

(Not: Ekranı büyütmek için, üzerine iki kez tıklayınız.
Küçük ekrana dönmek için ESC tuşuna basınız).



Turkavizyon.com, Türk ve yabancı televizyon kanallarının internetten canlı olarak izlenebilmesi, radyoların canlı olarak dinlenebilmesi için oluşturulmuştur. Sitemiz canlı TV ve canlı radyo yayınlarını ilgili kanalların internet üzerinden yaptığı canlı yayınlardan almaktadır. Yaşanan olası bir problemin nedeni, o an yayıncı kuruluşun server'ının yoğun olmasından kaynaklanmaktadır. Bazı server'larda anlık izleyici limiti bulunmakta (aynı anda 100, 1000, 5000 gibi) ve bu limite ulaşıldığı takdirde, sistem canlı TV yayınında yeni taleplere yanıt vermemektedir. Bu problemi yaşadığınız durumlarda bir süre sonra ilgili televizyonu canlı izleyebilmek için tekrar deneyiniz.



Sitemizde, ulusal Türk televizyonlarının tamamına yakının canlı yayınlarını izleyebilirsiniz. Ayrıca birçok yerel ve bölgesel yayın yapan televizyon kanalı ile tüm dünya ülkelerinden televizyon kanallarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Sağdaki kanal listesinden izlemek istediğiniz TV kanalına tıklamanız yeterli olacaktır. Radyo dinlemek isterseniz, sol üstteki menüden "Radyolar"ı seçip, eski dizaynımıza gitmeniz gerekmektedir.



Sitede hangi kanallar var?: Turkavizyon.com'da TRT1, TRT2, ATV, Show, Kanal D, NTV, STV, SKytürk, Number One, Kanal 1, TJK TV gibi önde gelen Türk TV kanalları izleyebilirsiniz. Çok talep edilen Fox TV'yi canlı izlemek ise şu an mümkün değil, çünkü FoxTV'nin böyle bir hizmeti yok. Ayrıca sistemimizde çok sayıda İngiliz, Amerikan, Alman, Fransız, İtalyan, Hollanda TV kanalı yer almaktadır.




Bazı önemli TV dizilerinin kanal, gün ve saatleri şöyle: Hatırla Sevgili (Atv - Cuma - 22:00), Sıla (atv - Cuma - 20:00), Avrupa Yakası (Atv - Çarşamba - 20:00), Doktorlar (Show TV - Pazartesi - 20:00), İki Aile (Star TV - Pazartesi - 20:00), Binbir Gece (Kanal D - Salı - 20:00), Yaprak Dökümü (Kanal D - Çarşamba - 20:00), Selena (ATV - Cumartesi - 20:00), Kavak Yelleri (Kanal D - Perşembe - 20:00), Köprü (Star TV - Pazartesi - 22.00), Kurtlar Vadisi Pusu (Show TV - Pazartesi - 22:00), Hepsi Bir (ATV - Cumartesi - 22:00), Genco (Kanal D - Cumartesi - 20:00), Menekşe ile Halil (Kanal D - Cumartesi - 22.00). Var mısın, Yok musun (Show TV - Salı, Çarşamba, Cumartesi - 20:00).


0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template