2 Temmuz 2008 Çarşamba

Lanetli Bataklık - The Marsh - indirmeden izle



Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 31 Ağustos 2007
Yönetmen : Jordan Barker
Senaryo : Michael Stokes
Görüntü Yönetmeni : David Perrault
Müzik : Eric Cadesky , Nick Dyer
Yapım : 2006, Kanada , 90 dk.

Oyuncular : Gabrielle Anwar (Claire Holloway) , Justin Louis (Noah Pitney) , Forest Whitaker (Geoffry Hunt) , William Cuddy (Çocuk) , Niamh Wilson (Rose) , Brooke Johnson (Mercy O’Shea) , Peter MacNeill (Phillip Manville) , Joe Dinicol (Brendan Manville)

Filmin Konusu : Claire başarılı bir çocuk kitabı yazarıdır. Fakat son dönemde psikolojik olarak yaşadığı problemler iş hayatı dahil tüm yaşamını etkilemektedir. Karanlıklar içinde sürekli olarak gördüğü vahşi görüntüler, tüm huzurunu bozmuştur.

Psikoloğunun bir süre herşeyden uzak bir şekilde tatil yapmasını önermesiyle Rose Marsh Çiftliği’ne gitmeye karar verir. Doğanın içinde huzur dolu gözüken bu mekan, tam da ihtiyacı olan sakinliği ona verecek gibi görünmektedir.

Fakat hiç de beklediği gibi olmaz ve kabuslarında onu hiç bırakmayan 12 yaşındaki bir kızın cinayete kurban gittiğinin haykırışlarıyla tam anlamı ile kapana kısılır. Gerçeklerin peşine düşerken yardım alabileceği insanlar ise son derece sınırlıdır.


Bölüm 1

Bölüm 2

Bölüm 3


Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.


Lanetli Bataklık Filmini Sitemizden Full olarak izleyebilirsiniz.Seyir sırasında Film izlemelerde, Video Klip izlemelerde, Dizi izlemelerde ve Fragman izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız


Lütfen Alttaki Yorum yap ifadesini tıklayıp emeğe saygı için bir yorum yapınız teşekkürler.Her teşekkür bizim için çok değerli



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template