2 Temmuz 2008 Çarşamba

Kullanım Şartları



1- Linkfilmci.blogspot.com üzerinden izlediğiniz videolardan (dizi,show,programlar vb...) ve sitenin kullanımından doğabilecek sorunlardan sitemiz sorumlu değildir. Eğer siteyi gezecekseniz yada video izleyecekseniz gerekli uygulamalarla gerekli denetimleri yapmış olduğunuzdan emin olunuz.




2- Linkfilmci.blogspot.com bünyesindeki tüm videolar yalnızca online seyretme niteliğinde hazırlanmıştır. İndirilmesi yada kopyalanması önerilmemektedir.



3- Linkfilmci.blogspot.com içerisinde yer alan tüm videolar asıl sahiplerine aittir. Örneğin; Darklight - Karanlık İşler, GAZAP ATEŞİ , yapımlarının asıl sahibi kendi yapım şirketleridir.



4- Linkfilmci.blogspot.com sitesi içerisindeki videolar öneri üzerine eklenmektedir. Tarafımızca hiçbir sorumluluk kabul edilmemektedir.



5- Linkfilmci.blogspot.com içerisinde yalnızca video linkleri bulunmaktadır. Hiçbir video kendi sunucularımızda barındırılmamaktadır. Tüm videolar youtube, google video, yahoo video gibi dünyaca ünlü video paylaşım sitelerinden alıntılanmaktadır.



6- Telif hakkı içeren videolar videonun barındırıldığı video paylaşım sitesinden silindiğinde sitemizdende otomatik olarak silinmiş olur.



7- Linkfilmci.blogspot.com olarak telif ihlalini çok ciddiye alıyoruz ve yasal telif hakkı sahiplerinin haklarını gayretle koruyacağız. Eğer siz Linkfilmci.blogspot.com web sitesinde görülen içeriğin bir telif hakkı sahibi iseniz ve içeriğin kullanımını yetkilendirmediyseniz, iddiaya göre ihlal içeriğini belirlememiz ve harekete geçmemiz için bize yazılı olarak bildirimde bulunun.



8- Yazılı bildiriminiz aşağıdakileri içermelidir: İhlal edildiğini iddia ettiğiniz telifli işin belirleme kimliği. Tek bir bildiri ile birden fazla telifli işin ihlal edildiğini iddia ediyorsanız, ihlal edildiğini iddia ettiğiniz her bir işi belirten bir temsili liste sunmalısınız. İhlal edildiği ya da malzemeyi yerleştirmek için izin verilen yeterli ayrıntılı bilgiyi içeren ihlal aktivitesi ile ilgili malzemenin konumu ve tanımının belirli açıklaması. İhlal edildiğini iddia ettiğiniz malzemenin bulunduğu web sayfalarının belirli URL'sini ya da URL'lerine sahip olmalısınız. Şikâyet edilen taraf ile iletişim kurmamızı sağlayacak, şikâyet edilen tarafa ulaşılabilecek isim, adres, telefon numarası, elektronik posta adresi ve hakkında yeterli bilgi. Telif hakkı sahibi, temsilcisi ya da yasası tarafından yetkilendirilmemiş olmasından şikâyet edilen durumda malzemenin kullanımı konusunda şikâyet eden tarafın iyi niyetli inanca sahip olduğuna dair bir ifade. Bildirimdeki bilgilerin doğru olduğuna ve yemin cezası altında şikâyet eden tarafın ihlal edildiği iddia edilen açık hakkın sahibinin yararına yetkilendirildiğine dair bir ifade.



9- Linkfilmci.blogspot.com içeriğindeki paylaşımlardan bir ya da daha fazlası için sahipliğini iddia ediyorsanız lütfen Linkfilmci.blogspot.com yönetimi ile derhal iletişime geçiniz. Gerekli müdehaleler tarafımızdan derhal yapılacaktır.



11- Linkfilmci.blogspot.com içeriğindeki paylaşımlardan bir ya da daha fazlası için yasalara aykırı bir durum olduğunu iddia ediyorsanız lütfen Linkfilmci.blogspot.com yönetimi ile derhal iletişime geçiniz. Gerekli müdehaleler tarafımızdan derhal yapılacaktır.



12- Reklamlarımız web tarayıcısı üzerine cookie yerleştirebilir ve bunları okuyabilir veya bilgi toplamak amacı ile web işaretleri kullanabilir.



























0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template