12 Eylül 2008 Cuma

Lost 13. Bölüm ( Türkçe Dublaj )


Özet :

Hearts and Minds
Shannon ile Sayid'in yakınlaşmasından hoşnut olmayan Boone Sayid'i uyarır. Fakat Sayid Boone'un bu uyarısını dikkate almaz.

Avlanmak bahanesiyle ormana giden Locke ve Boone buldukları metal kapağı açmaya çalışmaktadır. Locke Boone'un Shannon'a karşı bir saplantısı olduğunu farketmiştir ve ona bundan kurtulması gerektiğini söyler. Boone Shannon'a ormanda ne bulduklarını söylemek istemektedir. Locke Boone'un bu konuda kararlı olduğunu anlayınca başına vurarak onu bayıltır ve başındaki yaraya hazırladığı ilacı sürer. Boone'un ellerini iple bağlar ve önüne bir bıçak atarak kendi çabası ile oradan kurtulması gerektiğini söyleyerek onu ormanda tek başına bırakır.

Flashbackte Boone'u Shannon'ı almak üzere Avusturalya'ya giderken görürüz. Boone aralarında kan bağı olmayan üvey kardeşi Shannon'a aşıktır. Bunu öğrenen Shannon da Boone'dan yararlanmaktadır.

Kendine gelen Boone ormanda Shannon'un çığlığını duyar. Kendini zorlayarak bıçağı almayı başarır ve kendisini bağlayan iplerden kurtularak çığlıkların geldiği yöne doğru koşar. Shannon'ı bir ağaca bağlı olarak bulur. Shannon bunu Locke'ın yaptığını söyler. Boone shannon'ın iplerini keser ve peşlerinden gelen yaratıktan kaçmaya çalışırlar. Ağaçların arasına saklanırlar. Bir süre sonra tehlikenin geçtiğini düşünerek dışarı çıkarlar ancak yaratık yine peşlerine takılır ve kaçarlarken Shannon'ı yakalar. Boone gördüğü kan izlerini takip ederek bir derenin kenarında Shannon'ın parçalanmış cesedini bulur.

Bu arada sahilde bir türlü balık tutmayı başaramayan Hurley Jin'den yardım ister. Jin ile birlikte balık tutmaya çalışırken Hurley'nin ayağına deniz kestanesinin dikenleri batar. Jin panikleyen Hurley'e yardım eder. Sonra da tuttuğu balıklardan birini ona hediye eder. Sun ise küçük bir bahçe hazırlayarak orada bitki yetiştirmeye başlar. Kate Sun'a bu konuda yardım ederken onun ingilizce konuşabildiğini farkeder.

Hava kararınca Boone mağaradaki kampa döner veLocke'a bıçak ile saldırır. Locke Boone'a ateşin başında Sayid ile konuşmakta olan Shannon'u gösterir ve ormanda ne olduğunu sorar. Boone'un aklı iyice karışmıştır. Gördüklerini Locke'a anlatınca Locke başına sürdüğü ilacın halisünasyon görmesini sağladığını söyler.

Ethan tarafından kaçırılan Claire'den ise hala bir haber yoktur.


0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template