12 Eylül 2008 Cuma

Lost 14. Bölüm ( Türkçe Dublaj )


Özet :

Special ( Mıchael )
Claire hala bulunamamıştır. Charlie Claire'in çantasını toplarken günlüğünün orada olmadığını farkeder. Günlüğün Sawyer'da olabileceğini düşünen Charlie Kate ile beraber Sawyer'ın yanına giderek günlüğü ister. Zorla da olsa günlüğü geri almayı başaran Charlie onu okumamak için çaba harcamaktadır.

Bu arada Michael, Walt'un Locke ile vakit geçirmesini istememektedir. Ama Walt Locke ve Boone ile beraber ormana gider. Walt'u arayan Michael Locke'ı Walt'a bıçak atmasını öğretirken bulur. Çılgına dönen Michael Walt'ı azarlar ve Locke'a bir daha oğlu ile görüşmemesini söyler. Michael Walt'ı bir süre sonra yine Locke'ın yanında görünce kızarak elindeki çizgi romanı ateşe atar.

Sabah uyandığında Walt'ı bulamayan Michael hemen Locke ile Boone'un yanına gider. Oğlunun orada olmadığını anlayınca endişelenir ve Walt'u beraber aramaya başlarlar. Ormanda duydukları çığlık sesine doğru koştuklarında Walt'un ağaçların arasına saklanmış halde bulurlar. Bir kutup ayısı ona saldırmaktadır. Michael ve Locke Walt'a yardım etmek için ağaca tırmanırlar. Michael Locke'dan bıçak ister ve onu Walt'un yanına atar. Walt bıçağı ayıya saplayarak ondan kurtulmayı başarır. Locke ve Michael arasındaki gerginlik böylece sona erer. Kampa döndüklerinde Michael Walt'a gönderdiği fakat annesinin ona göstermediği mektupları verir ve onu hep aradığı halde annesinin göstermediğini anlatır.
Charlie ise merakına yenik düşerek Claire'in günlüğünü okumaya başlar. Claire'in onun hakkında yazdıkları hoşuna gitmiştir.

Ertesi gün Locke ve Boone yine ortadan kaybolan Vincent'ı ararken birden ağaçların arasından Claire çıkar.


0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template