12 Eylül 2008 Cuma

Lost 5. Bölüm ( Türkçe Dublaj )


Özet :

White Rabbit
Kazazedeler denizden gelen çığlıklar üzerine sahile koşar. Charlie dalgaların arasında mücadele eden birini işaret eder. Jack hiç düşünmeden suya girer, denizdeki adama ulaşır. Bu yorgunluktan bayılmak üsere olan Boone'dur. Jack onu sahile doğru götürürken bir kadın çığlığı duyar. Denizin ortasında bata çıka uzaklaşan bir kadın yardım istemektedir. Jack bir an kararsız kaldıktan sonra Boone'u sahile götürmenin daha kolay olacağını düşünür. Kıyıya varır varmaz geri döner, Kate'ın ikazlarına aldırmadarn dalgaların arasına atlar. Ancak kadın artık ulaşılmayacak bir mesafededir ve bir süre sonra da görünmez olur. Jake çaresiz geri döner. Kadın sabah yüzmek izin denize girmiş kazazedelerden biridir. Böylece adada sağ kalanların sayısı 46'ya düşmüş olur.


Adada su sıkıntısı başlamıştır. Stoklardaki su ancak bir kaç gün yetecek kadar kalmıştır. Su kaynağı aramak için hemen bir ekip oluşturulur. Hurlay ve Charlie kalan suları toplayarak, bir anda bitmesin diye koruma altına alır. Claire ve Kate enkazda buldukları bavulları açarak, kullanılabilecek kıyafetleri ayırmaya başlar. bir süre sonra sıcaktan fanalüşün Claire bayılır. Charlie su getirmek için harekete geçer ancak suların yerinde yeller esmektedir.


Öte yandan, sabah meydana gelen olay Jack'i çok etkiler. Jack flashback ile geçmişine yaptığı yolculukta babası ile ilişkilerini ve neden Avusturalya'da olduğunu düşünür. Jack'in babası ünlü bir cerrahtır ancak ameliyatlardaki ağır sorumluluk yüzünden alkolik olmuştur. Bir gün ortadan kaybolur. Annesi, babasının Avusturalya'da olduğunu ve onu geri getirmesini ister. Babasının izinde Avusturalya'ya gelen Jack babasının morgda cesediyle karşılaşır. Aşırı alkol alan babası kalp krizinden ölmüştür. Babasını tabuta koyar ve uçağa bindirir. Uçak düştüğündü tabut da içindedir. Bu arada geçen bölümde ağaçların arasında takım elbiseli birini gören Dr. Jack, aynı adamı tekrar görerek peşine takılır ve onun babası olduğunu görür. Bunun imkansız olduğunu düşünür ama ormana dalarak onu aramaya başlar. Bir süre sonra uçağın parçalarından birini daha bulur. Bulduğu kargo bölümünde babasının tabutu da vardır ve içi boştur. Bu arada gece olmuş ve karanlık bastırmıştır. Jack uçak enkazının biraz ilerisinde bir su kaynağı bulur. Ertesi gün sahile dönerek diğer kazazedelere bu müjdeyi verir.


0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template