11 Eylül 2008 Perşembe

Lost 17. Bölüm ( Türkçe Dublaj )


Özet :

...In Translation ( JIN )
Jin Sun'ı mayo ile denize girmeye çalıştığını görünce aralarında tartışma çıkar. Michael duruma müdehale etmek isteyince Sun Michael'a tokat atar. Mağaraya döndüklerinde ise Michael'dan yaptığı için özür diler.


Bu arada Michael salı neredeyse bitirmiştir. Sawyer sala binecek olan üçüncü kişidir ve salda bir kişilik daha boş yer vardır.


O gece sal herkes çığlıklar üzerine sahile koşar ve salın alev alev yandığını görür. Söndürmeye çalıştıklarında ise saldan geri pek birşey kalmamıştır. Sun mağaraya geri döndüğünde Jin'in ellerindeki yanıkları farkeder ve salı onun yaktığını düşünür. Fakat Jin ona bunu kendisinin yakmadığını söyler.


Öte yandan, Sayid ve Shannon'ın ilişkisi ilerlemektedir. Sayid Boone ile bu konuyu konuşurken Locke da Shannon ile Sayid ve Boone konusunda tavsiyelerde bulunur.
Ertisi sabah Michael ve Sawyer da salı yakanın Jin olduğundan şüphelenmektedir. Sawyer Jin'i yakalar ve sahile getirir. Michael ve Sawyer Jin'i hırpalamaya başlar. Kamptaki herkes etraflarına toplanır.


duruma daha fazla dayanamayan Sun ingilizce konuşarak kocasının salı yakmadığını, salı yanarken gördüğünü ve söndürmeye çalışırken yaralandığını söyler. Sun'ın ingilizce konuşması herkesi özelliklede kocasını şaşırtır. Locke da yanlarına gelerek Sun'ın doğruyu söylediklerini onaylar.


Jin Sun'ın ingilizce konuşabildiğini ondan gizlemesine içerler ve eşyalarını toplayarak sahile taşınır. Sun bu duruma üzülsede artık kendini özgür hissetmektedir.
Jin Michael'in yanına giderek salı yeniden yapmasına yardım etmek istediğini anlatır ve birlikte çalışmaya başlarlar. Artık salın dördüncü kontenjanıda dolmuştur.
Flashbackte Jin'in Sun'ın babası için çalıştığını ve Sun ve Jin'in nasıl bir evlilikleri olduğunu görürüz



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template