11 Eylül 2008 Perşembe

Lost 21. Bölüm ( Türkçe Dublaj )


Özet :

The Greater Good (SAYID)
Kazazedeler Boone'un cenaze töreni için hazırlıkları tamamlamıştır. Cenaze töreni başladıktan bir süre sonra Locke ortaya çıkar. Üzeri kan içinde olan Locke olanları anlatmaya başlar. Boone'un telsizle mesaj göndermeye çalışırken kaza geçirdiğini ve bir kahraman olarak öldüğünü söyler ve ardındanda ormana geri döner.

Jack, Boone'un ölümünden dolayı Locke'ı suçlamaktadır ve onu bulmaya karar verir fakat çok fazla kan verdiği için halsiz düşmüştür. Kate ona dinlenmesi gerektiğini söyler ve Jack farketmeden yemeğinin içine uyku ilacı ekleyerek onun uyumasını sağlar.

Bu arada, kardeşinin ölümünden Locke'ı sorumlu tutan Shannon da Sayid'den Locke'ı öldürüp kardeşinin intikamını almasını ister. Sayid, Shannon'ı sakinleştirmeye çalışırak Locke'ı sorguya çekerek neler olduğunu öğreneceğini söyler. Ardındanda Sayid ormanda Locke'ı bulur ve onunla olay hakkında konuşmaya başlar. Locke, ona olayın nasıl olduğunu anlatır ve onu uçağın enkazına götürürür. Sayid Locke'ın suçsuz olduğu sonucuna varır. Shannon ise Locke'ın sorumlu olduğunda ısrar eder ve Sayid'e sinirlenerek yanından ayrılır ve ormanda Locke'ı aramaya başlar.

Jack bir süre sonra kendine geldiğinde silahların bulunduğu çantanın anahtarının kendisinde olmadığını farkeder. Jack ve Kate anahtarı kimin alamış olabileceği hakkında konuşurken Sayid ile karşılaşırlar. Sayid Shannon'ın silahı almış olabileceğinden şüphelenir. Birlikte silahların saklı olduğu yere gittiklerinde çantadan bir silahın alınmış olduğunu fark ederler. Locke ve Shannon'ı bulmak için ormanda ilerlemeye başlarlar. Kısa bir süre sonra Shannon'ı Locke'a silah çevirmiş halde bulurlar. Sayid Shannon'ı silahı bırakması için ikna etmeye çalışır fakat başarılı olamaz. Shannon Locke'a ateş eder. Kurşun şans eseri Locke'ın başını sıyırır.

O gece Sayid Locke'ın yanına giderek kapıyı bildiğini ve onu kapıya götürmesini söyler.

Flashbacklerde Sayid'in CIA ve ASIS ajanları tarafından sorgulanışını izleriz. ASIS ajanı ordudan bazı patlayıcıların teröristler tarafından çalındığını ve bu teröristlerden bir tanesinin Sayid'in eski bir arkadaşı olduğunu anlatır. Ajanlar Sayid'den bu patlayıcıların onlara geri verilmesini sağlamasını ister. Karşılığında da Sayid'e Nadia'nın yerini söyleyeceklerdir. Sayid Avustralya'daki arkadaşı Essam'ın yanına gider ve Essam ile arkadaşlarının güveninin kazanarak aralarına girmeyi başarır. Essam ve arkadaşları bir terör saldırısı planlamaktadır. Sayid patlayıcıları ajanlara teslim eder fakat bu arada arkadaşı Essam’da intihar etmiştir. Ajanlar Sayid’e Amerikaya gitmesini sağlayacak uçak biletini verirler.



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template