11 Eylül 2008 Perşembe

Lost 18. Bölüm ( Türkçe Dublaj )


Özet :

Numbers (HURLEY)
Flashbackte Hurley'nin 4,8,15,16,23,42 sayılarını kullanarak lotoda büyük ikramiyeyi kazandığını fakat bunun ardından şanssızlığın peşini bırakmadığını öğreniriz. Önce dedesi ölür, annesinin ayağı kırılır, yeni aldığı ev yanar, tutuklanır, arabası kaza yapar, aldığı şirkette yangın çıkar.


Hurley sayıları ilk olarak akıl hastanesinde sürekli sayılarını tekrarlayan bir adamdan duymuştur. Bunun üzerine Hurley bu adamla konuşmaya gider ve ona olanları anlatır. Adam bir anda panikler ve büyük bir hata yaptığını söyleyerek ona arkadaşı Sam Toomey'i bulmasını söyler. Hurley Sam'i bulmak için Avustralya'a gider. Sam Toomey çölün ortasında bir evde yaşamaktadır. Hurley'i Sam'in karısı karşılar ve eşinin öldüğünü söyler. Hurley onu niçin aradığını anlatınca, kadın bu iki arkadaşın Amerikan ordusunda deniz subayı olarak görev yaptıklarını ve bu sayıları onaltı yıl önce Güney Pasifik'te bir telsizden duyduklarını söyler. Sam de sayıları kullanarak bir ödül kazanmıştır ve onun da başına felaketler gelmiştir. Bu felaketlerden bir türlü kurtulamayan Sam en sonunda intihar etmiştir. Hurley umutsuzluğa kapılır, fakat kadın ona sayıların uğursuz olduğuna inanmadığını belirtir. Bunun ardından Hurley'nin Amerika'a dönmek için bindiği uçak düşer. Hurley uçağın düşmesinden kendini sorumlu tutmaktadır.


Hurley, Sayid'in Roussoau'dan aldığı kağıtlarda bu sayıların yazılı olduğunu görür. Danielle'in sayıların sırrını açıklayabileceğini düşünerek ve sal için gerekli olan pili almak amacıyla Fransız kadını bulmak ister. tek başına ormanda yolculuğa çıkar.


Hurley'in gittiğini anlayan Jack, Charlie ve Sayid onu aramak için peşinden ormana gider. Kısa sürede Hurley'i bulur ve geri dönmesi için ikna etmeyi çalışırlar. Hurley'nin ise böyle bir niyeti yoktur. Birlikte ormanda ilerlerlemeye başlarlar. Yolda karşılarına bir uçurum çıkar. Karşıya geçmenin tek yolu ise ipten eski bir köprüdür. Hurley ve Charlie karşıya geçmeyi başarır fakat ardından köprü yıkılır. Jack ve Sayid orada kalıp onları beklemeleri ister ve başka bir geçiş yolu arayamak için oradan uzaklaşır. Charlie ve Hurley orman içinde ilerlemeye devam eder. Duydukları bir silah sesi nedeniyle panikler ve kaçarlar, kaçarken de birbirlerinden ayrılırlar. Hurley birden karşısında Danielle'i bulur. Sayıları ve hikayesini anlatarak Danielle'e sayıların sırrının ne olduğunu sorar. Danielle'de sayıların anlamını bilmediğini, onaltı yıl önce adaya geldiğinde telsizde bu sayıların duyulduğunu ve mesajı silip yerine yardım mesajı kaydettiğini açıklar. Sayıların ona da pek şanslı gelmediğini ve bu sayıların Hurley'nin söylediği gibi lanetli olabileceğini düşündüğünü belirtir.


Sayid, Jack ve Charlie Hurley'i bulduğunda Hurley biraz olsun rahatlamıştır. Hurley ne konuştuklarını anlatmaz ama Fransız kadının ona verdiği pilleri gösterir.


Kampta ise , Locke Claire'e kendisine yardım etmesini teklif eder. Bu Claire'in hoşuna gider. Bütün gün beraber çalışıp, sohbet ederler. Gece olduğunda, Locke üzerinde çalıştığı şeyi Claire'e gösterir. Bu bir beşiktir. Claire çok mutlu olur.



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template