11 Eylül 2008 Perşembe

Lost 20. Bölüm ( Türkçe Dublaj )


Özet :

Do No Harm (JACK)
Jack, Kate, Sun Boone'un yaralarını tedavi etmeye çalışmaktadır. Jack, Kate'e Sawyer'daki alkolleri almasını söyler. Sawyer durumu öğrenince elindeki bütün alkollü içkileri Kate'e verir. Kate ormanda koşarken ayağı bir dala takılır ve yere düşer. Çantasını açtığında ise şişelerin büyük bir kısmının kırıldığını görür. Bu sırada ormanda bir inleme inleme duyar. Sese doğru gittiğinde Claire'i görür. Claire'in doğum sancıları başlamıştır. Kate bağırarak yardım ister. Sahilde sal yapmakla meşgul olan Jin ormanda birinin bağırdığını duyar ve Kate ile claire'in yanına gider. Jack'in doktor olduğunu bilen Jin, mağaraya doğru koşmaya başlar.


Boone çok kan kaybetmektedir. Jack Boonu'a kan vermeye karar verir ve kan grubunu öğrenmeye çalışır. Ardından Charlie'den A negatif kan grubu olan birilerini bulmasını ister. Charlie kısa sürede geri döner fakat uygun kan grubu olan birini bulamamıştır. Jack, kendi kan grubunun herkese kan verebildiğini söyleyerek Boone'a kan vermeye başlar.


O sırada Jin yanlarına gelir. Sun'a olanları anlatır da bunları Jack'e tercüme eder. Jack, Boone'u bırakamayacağını söyler. Sun'a, doğumu Kate'in yaptırması gerektiğini anlatır. Charlie ve Jin gerekli malzemeleri alarak yola çıkar.


Jack, Boone'a kan vermeye devam etmektedir. Fakat Boone çok kan kaybetmiştir. Jack'in giderek halsizleştiğini gören Sun, Jack'i durdurur.


Bir süre sonra Boone kendine gelir ve olanları anlatır. Jack, Boone'un kanamasını durdurmak ve kangreni engel olmanın tek yolunun ayağını kesmek olduğunu söyler ve bunun için çareler aramaya başlar. Bunu için Michael'dan yardım ister. Uçak enkazında buldukları servis kapısının bu işlem için uygun olduğuna karar verirler. Sun Boone'un iç kanaması olduğunu ve bunun bir işe yaramayacağını söylesede Jack kararlıdır.


Bu sırada Boone kendine gelir ve ölmekte olduğunu söyleyerek Jack'den bunu yapmamasını ister. Birkaç dakika sonra da hayata veda eder.


Boone'un öldüğü dakikalarda ise Claire bir erkek çocuk dünyaya getirir.


Sabah Shannon ve Sayid geri döndüklerinde Jack Shannon2a Boone'un öldüğünü haber verir. Ardındanda Jack, Boone'un söylediklerinden yola çıkarak öfke içinde Locke'yi bulmak için ormana dalar.



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template