12 Eylül 2008 Cuma

Lost 15. Bölüm ( Türkçe Dublaj )


Özet :

Homecoming ( CHARLIE )
Locke ve Boone, baygın olan Claire'i kampa getirir. Jack hemen ona müdahele eder. Claire kendine gelmeye başlar ve çevresindekilere kim olduklarını sorar. Jack onu sakinleştirmeye çalışır. Bir süre sonra Claire'in uçağa bindikten sonra meydana gelen olayları hatırlamadığı anlaşılır. Claire'e kazayı ve adada geçirdikleri günleri anlatırlar. Charlie de okudukça birşeyler hatırlamasını umarak Claire'e hatıra defterini verir.


Charlie ormanda ilerlerken birden karşısına Ethan çıkar ve ona Claire'i geri istediğini, vermedikleri takdirde ise kamptakileri birer birer öldüreceğini söyler. Charlie hemen kampa geri dönerek Locke, Boone, Sayid, Kate ve Jack'e durumu anlatır. Bütün gece kampta nöbet tutarlar fakat sabah olduğunda aralarından bir kişinin daha öldürüldüğünü farkederler. Ethan bu sefer hiç ummadıkları bir yerden-denizden gelmiştir. Nöbet tutarak Ethan'ı engelleyemeyeceklerini anlayınca Jack ve Kate metal çantayı sakladıkları yere gider ve içinden tabanca ve kurşunları alıp, tuzak kurmaya karar verirler. Claire'i de yem olarak kullanacaklardır. Charlie hem Claire'i kullanmalarına hemde onu gruba almamalarına sinirlenir.


Jack, Kate, Locke, Sayid, Sawyer ve Claire ormana giderler ve gizlenerek Ethan'ı beklemeye başlarlar. Bir süre sonra Ethan ortaya çıkar. Jack, Ethan'ın üzerine atlar ve dövüşmeye başlarlar. Bu sırada Jack tabancasını düşürür. Diğerleride saklandıkları yerden çıkarak Ethan'ı çevreler ve ona kaçacak yer bırakmaz. Birden bir kaç el silah sesi duyulur. Ateş eden Jack'in silahını almış olan Charlie den başkası değildir. Ethan ölmüştür. Charlie Ethan'ın onlara bir şey anlatmayacağını ve bir şekilde kaçarak yine onlara zarar verebileceğini düşündüğü için Ethan'ı öldürdüğünü söyler

0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template