5 Eylül 2008 Cuma

Zodiac







Tür : Dram / Polisiye / Gerilim
Gösterim Tarihi : 18 Mayıs 2007
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : James Vanderbilt , Robert Graysmith (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Harris Savides
Yapım : 2006, ABD , 158 dk.

Oyuncular

Jake Gyllenhaal (Robert Graysmith) , Robert Downey Jr. (Paul Avery) , Mark Ruffalo (Dave Toschi) , Anthony Edwards (Armstrong) , Chloë Sevigny (Graysmith’in kızarkadaşı) , John Terry (Charles Theiriot) , Ione Skye (Kathleen John) , Bijou Phillips (Linda Ferrin) , John Carroll Lynch (Allen Leigh Arthur)

San Francisco’yu yıllarca dehşete boğmuş bir seri katil, bu katili yakalamayı kendilerine takıntı haline getirmiş dört adam ve gerçeklerden yola çıkan bu hikayeyi perdeye taşıyan, seri katil filmlerinin başarılı yönetmeni David Fincher…

Seri katilin bıraktığı ipuçlarını takip ederek olayı aydınlatmayı kendilerine saplantı haline getiren bu dört adamın hayatı, artık katilin hareket alanı içinde şekillenmektedir. Yıllar boyu saldırılarını kesmeyen ve yok olmuş görünürken birden bire yeniden ortaya çıkan bu seri katil, sadece onu yakalamaya çalışanların değil, bütün şehrin kabusu olacaktır. Kurbanlar sadece öldürülenler değil, şehirde yaşayan tüm insanlardır.

Yedi, Oyun, Dövüş Kulübü filmleri ile gerilim sinemasında kendine özel bir yer edinen David Fincher, Zodiac’ın dehşetini estirdiği yıllarda San Fransisco’da yaşayan ilkokul öğrencisi bir çocuktu. Yönetmen, çocukluk dönemini çok etkileyen bu seri katilin hikayesini yıllar sonra beyazperdeye taşıyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

1) Öncelikle, kesinlikle küfür etmiyorsunuz.

2) Eğer önceki yorumlardan birine cevap veriyorsanız kime cevap verdiğinizi belirtiyorsunuz.

3) Web siteni reklamı yapmak yasaktır.

4) Yorumunuza gelen cevapları görmek için E-posta yoluyla abone ol seçeneğine tıklıyorsunuz

5) Teşekkürler eline sağlık vb gibi yorumlar yayınlanmaz

 

Full Online Film İzle,İndirmeden Sinema Seyret Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template